nlc.hu
Sztárok

Visváder Tamás a celebségről

Visváder Tamás: „Sose szeretnék megélhetési celeb lenni” – beolvasott a kritikusainak Vajna Tímea sógora

Sokan úgy vélik, a felesége oldalán kapaszkodott fel és vált ismertté az üzletember.

Sokan hétköznapi emberként a semmiből jönnek és szinte egyik pillanatról a másikra válnak celebbé, de akadnak olyanok is, akik híres párjuk révén váltak ismertté és építik fel a saját birodalmukat. Kapnak is hideget-meleget azzal az indokkal, hogy semmit nem raktak le az asztalra. A Tények Plusz riportja szerint Vajna Tímea sógora az egyik, aki mostanság pont emiatt került a kritikusok kereszttüzébe.

Visváder Tamás

Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla a Drágám, add az életed! című műsorban – Fotó: Sajtószoba

Visváder Tamás is hirtelen robbant be a média körforgásába. Sokan úgy tartják, felkapaszkodott a felesége oldalán, és az ismertségét Lillának köszönheti. Visváder Tamás a TV2 kamerája előtt vágott vissza a kritikusainak.

Tök őszinte leszek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzem ebben így jól magam, de sose szeretnék megélhetési celeb lenni. Én ezt hobbicelebségként fogom fel. Részt veszek a dolgokban. Szívesen csinálom, ha olyan felkérést kapok, ami kedves, baráti, akár páros műsor, min a Drágám, add az életed! volt” – vallotta be Vajna Tímea sógora, aki A Konyhafőnökben is bizonyított.

Felesége, Visváder-Palácsik Lilla elárulta, ő nem foglalkozik az ilyen jellegű kommentekkel, inkább az zavarja, hogy Tamás folyamatosan olvassa a negatív kritikákat magáról. “Abban maradtam, hogy mire másodszor apuka leszek, soha többet nem olvasok kommenteket, csak a gyerekeim véleményére fogok figyelni” – mondta nevetve Visváder Tamás. Ez az idő pedig hamarosan eljön, mivel Lilla már a 9. hónapban van a második gyermekükkel.

Visváder Tamás amúgy üzletemberként dolgozik a mindennapokban. Most egy új projektbe kezdett bele streetfood ételekkel az egyik budapesti éttermében. “Most már nemcsak a szépségszalon van az életemben, hanem ez is, és emellett vannak még a marketingfeladatok, úgyhogy ezért szokott nekem rosszul esni, amikor jönnek azok a kommentek, hogy ‘Nektek könnyű!’, ‘Biztos nem csinálsz semmit!’ ” – mesélte.

Olvass még Visváderékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top