nlc.hu
Sztárok

Visváder-Palácsik Lilla ismét várandós

Második gyermekét várja Visváder-Palácsik Lilla, címlapon a gyönyörű kismama

Újra kisfiúval bővül a család.

Az ismert fotós, Visváder-Palácsik Lilla és A Konyhafőnökből is ismert marketingszakember, Visváder Tamás ismét családi örömök elé néz. Velük örül a nagynéni, Vajna Tímea is – írja a Story magazin.

Visváderék

Bővül a Visváder házaspár családja (Forrás: Story – címlap)

Tamás még tavaly, Szenteste tudta meg, hogy kétgyerekes apuka lesz. „Ahogy Noah-nál is, most is megéreztem, hogy jön a baba” – mesélte, majd hozzáteszi, abban is biztos volt, hogy kisfiuk lesz.

Lilla azt mondja, neki csak az volt a fontos, hogy a kicsi egészséges legyen, bár szerinte két fiúval talán könnyebb lesz majd. A szülők egyébként már Noah születése előtt eldöntötték, hogy két gyereket szeretnének, és fontosnak tartották, hogy a gyerekek között ideális korkülönbség legyen. Lilla nyár végére van kiírva, így 22 hónap lesz a gyerekek között.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla

Palácsik Lilla és Visváder Tamás mindig is két gyereket szeretett volna (Fotó: Smagpix)

„Amikor kiderült, hogy érkezik, először szerettük volna mi megélni ezt, ezért hetekig titokban tartottuk. Nem volt könnyű titkolózni, Timi folyton kérdezgette, hogy várandós vagyok-e. Annak idején Noah-nál is megérezte, hogy babát várok. Végül a 12. hét után árultuk el neki” – mesélte Lilla.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap
 Olvass még a Visváder házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top