nlc.hu
Sztárok

Palácsik Lilla akkor és mot

Palácsik Lilla az évek alatt kilépett nővére, Vajna Tímea árnyékából

Palácsik Lilla igazán sokoldalú, fiatal anyuka, aki kilépett nővére, Vajna Tímea árnyékából.

Palácsik Lillát igazán első tévés szereplése után ismerte meg az ország. A legbátrabb páros című műsorban férjével, Visváder Tamással kitartóan harcoltak. Tamás azóta a Konyhafőnök VIP-ben is bizonyította, hogy a konyhában is feltalálja magát. Most pedig Lillán a sor, már ő is bemutatkozott a Konyhafőnök VIP legújabb évadában.

Palácsik Lilla semmit sem változott

Lilla férjével, Tamással 2015-ben. (Fotó: Olajos Piroska/smagpix) és napjainkban. (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Kiegyensúlyozott magánélet

2020 októberében született meg Lilla és Tamás kisfia, Noah. Lilla pedig fél évvel a szülés után úgy döntött, hogy újra dolgozni kezd, mert ugyan imádja kisfiát, de hiányozni kezdett neki a fotózás.

,,Jelenleg egy stúdiónál készítem az ott tanuló gyerekek fotóit, portfólióját. Ezek egész napos fotózások, reggel 10-től este 7-ig tartanak havonta egy-két alkalommal. A stúdió nyári táborában tanítok is, megmutatom a fényképezőgép másik oldalát is a gyerekeknek, bevezetem őket a fotózás világába” – mondta korábban a Borsnak Lilla.

Amikor munkája elszólítja, a kisfiúval édesapja, Visváder Tamás marad otthon, vagy nagyszülők vigyáznak rá, és természetesen ügyelnek arra, hogy Palácsik Lilla akkor se maradjon le semmilyen fontos pillanatról, ha éppen dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top