nlc.hu
Sztárok

Visváder Tamás a házasságáról

Visváder Tamás a házasságáról: „Nem csaljuk meg egymást, és nincsenek szaftos botrányaink”

A gyerekek után csak erősebb lett a kapcsolatuk.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla öt éve élnek boldog házasságban, tavaly augusztusban pedig második gyermekük is megszületett. A szerelmesek irigylésre méltó összhangban élnek együtt és bár ennyi év után gyakran kialszik a láng, azon kevesek közé tartoznak, akik életben tudják tartani.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla

Fotó: Korponai Tamás

„Nem készülünk elválni, nem csaljuk meg egymást, és nincsenek szaftos botrányaink. Egyszerű, hétköznapi, de annál boldogabb és teljesebb életet élünk” – mesélte a Story magazinnak Tamás, aki azt is elmondta, 9 éve tartó szerelmük gördülékenységéhez hozzátartozik, hogy a vallás szerves része az életüknek. 

„Annyira kiegyensúlyozott és harmonikus az életünk, hogy nincsen semmilyen hiányérzetünk. Bár sok pár a családalapítás után elhidegül, eltávolodik egymástól, úgy tűnik, mi szerencsések vagyunk, mert még inkább összekovácsolódtunk. Noah születése után ugyan egyre kevesebb időnk jutott egymásra, de aztán belerázódtunk a szülői szerepbe, és az elmúlt három évben megtanultuk beosztani a teendőinket. Tapasztalatból mondhatom, hogy nem zsákbamacska a gyerekvállalás – fogalmazott, majd Lilla elárulta, mikor van idejük kettesben lenni. –  Leginkább altatás után szoktuk kihasználni az időt, hogy együtt legyünk, de egyébként gyakran szervezünk programot kettesben és persze, a gyerekekkel közösen is. Csupán egyvalamit viselünk nehezen, hogy kevesebb időnk jut a két kutyánkra, pedig ők is igénylik a törődést és a foglalkozást. Remélhetőleg többet tudunk velük lenni, ha már mindkét gyerek óvodás, iskolás lesz… Aztán, ki tudja, lehet, addigra már még egy gyerekkel bővül a családunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top