nlc.hu
Sztárok

Visváder Tamás a pucér rajongói fotókról

Félmeztelen fotókkal és pikáns üzenetekkel bombázzák 50 pluszos nők Visváder Tamást

Furcsa nézői rajongásban van része Palácsik Lilla férjének.

A TV2 nézői Visváder Tamást sokkal jobban megismerhették az elmúlt időszak alatt, amikor feleségével, Palácsik Lillával a Drágám, add az életed! adásaiban tűntek fel játékosokként. Megnyerő személyiségének és humorának köszönhetően hamar a szívükbe zárták a nézők, csakhogy arra Visváder Tamás sem gondolt, hogy mindez mivel fog járni.

Visváder Tamás

Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla – Fotó: Sajtószoba

A fiatal üzletember elárulta, hogy a műsorban való szereplése óta félmeztelen fotókkal és pikáns üzenetekkel bombázzák a nők a közösségi oldalán keresztül. Minderről a TV2 online riportereinek mesélt a nyíltON című műsorban.

Nagyon élveztem a forgatást, mert hátranéztem és nem az volt, hogy huszonévesek voltak ott, hanem olyan 50 pluszos közönség volt ott tapsolni, szurkolni, és mindig mondtam, hogy <ők a követők>. A követőim 80 százaléka 50-60 pluszos, nagyon szeretnek a főzésnek és a családi tartalmaknak köszönhetően” – árulta el Visváder Tamás, hozzátéve: olyan üzeneteket kapott ilyen hölgyektől, hogy <szerelmes vagyok beléd!>, sőt félmeztelen képeket is kapott tőlük. “Ez vicces amúgy, most erre nem tudok, mit mondani” – kommentálta a nézőktől érkező pikáns tartalmakat.

(via)

Olvass még Visváder Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top