nlc.hu
Sztárok

Szépségszalont nyitott Palácsik Lilla és Visváder Tamás

Szépségszalont nyitott Palácsik Lilla és Visváder Tamás

Nagyszabású terveik vannak 2022-re.

A pár korábban egy fánkozót üzemeltetett, de a koronavírus miatt nekik is fel kellett számolniuk az üzletet. Ez Visváder Tamásnak nagy szívfájdalma volt, hiszen a vendéglátás a mindene – ahogy ő fogalmaz. Nemrég azonban szépségszalont nyitottak, amiben ugyanúgy kiteljesedhetnek, mint az előző üzletükben.

„Megkeresett egy tulajdonosi társaság, hogy csatlakozzak hozzájuk egy szépségszalonhoz, és ott megkezdtem a munkámat” – kezdte Tomi az Ébredj velünk! című reggeli műsorban.

A szalonban kozmetikus, fodrász, pedikűrös és manikűrös szolgáltatások is elérhetőek. „Az egész koncepciót úgy alakítottuk ki, hogy ha oda valaki beteszi a lábát, akkor egy teljes élményt kapjon” – tette hozzá

Palácsik Lilla Visváder Tamás szépségipar

Szépségszalont nyitott Visváder Tamás és Palácsik Lilla (Fotó: Life Tv)

Palácsik Lilla nem bánja, hogy férje ennyire sokoldalú és ennyi mindenbe belevág. „Mindenben támogatom őt, mert neki mindenben csak jó ötlete van. Az üzleti értéke nagyon profi és ezt a szalont is nagyon jól kitalálták a kollégáival” – mondta Lilla a műsorban.

Lilla és Tamás több területen is kipróbálták magukat: először viccből tettek közzé élő videót közös főzésükről, nézőik azóta biztatták őket, hogy tegyenek fel YouTube csatornájukra is. Végül beadták a derekukat, és négy ilyen videót készítenek el idén. Mindegyikben 3-4 recept szerepel majd, ami utána egy receptgyűjteményben is meg fog jelenni, Lilla ételfotóival illusztrálva. A bevételt pedig jótékony célokra ajánlják fel.

A kisfiukról is szó esett. „Noah csak az anyjához bújuk, hozzám nem. Napi egy puszit kapok, én játsszak vele, én cipeljem, én táncoljak vele, de nincs bújás. Csak kicsit vagyok irigy” – teszi hozzá Tamás mosolyogva. Elárulták, hamarosan meglátogatják Vajna Tímeát az Egyesült Államokban, ahova kisfiúkat, Noah-t is magukkal viszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top