nlc.hu
Tuti Tippek

Palácsik LIlla és Visváder Tamás idei karácsonya

Palácsik Lilla és Visváder Tamás jövőre már eggyel többen szeretne karácsonyozni

Vajna Tímea húga és annak férje, Visváder Tamás rajongásig imádja a karácsonyt. Az idei ünnepük azonban más lesz, mint az eddigiek.

Karácsonyi lázban égnek Palácsik Lilláék, már az egész házat feldíszítették. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a karácsony mindig is fontos volt a fiatal házaspár számára, de amióta a kisfiuk, Noah megszületett, azóta még nagyobb hangsúlyt fektetnek erre az ünnepre.

Palácsik Lilla

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás a karácsonyi dekorációjuk egy részével (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Nagy karácsonymániásak vagyunk, mindent agyon szoktunk dekorálni. Idén azonban rájöttünk, hogy van egy 14 hónapos gyerekünk és ez annyira egyszerűen nem fog menni. (…) Nagy lehetőségünk nincs, mit hova pakoljunk idebent” – mesélte Visváder Tamás.

Eddig minden évben kettesben töltötték a szentestét, ami eléggé kényes téma a családban, mivel a szüleik Miskolcon és Pápán élnek, Palácsik Lilla nővére, Vajna Tímea pedig Amerikában tartózkodik. „Amióta összeházasodtunk, kijelentettük a családnak, hogy a szentestét mi együtt szeretnénk tölteni, mint egy család. Aztán jött Nala (az első kutyájuk – szerk.), már akkor is egy kis családként voltunk. Aztán jött Noah. (…) Azt szeretnénk, hogy a 24-t mi itthon tölthessük, és akkor 25-t és 26-t a szülőkkel, de ragaszkodnánk ahhoz, hogy itthon vagyunk” –  árulta el Visváder.

A házaspár arról is mesélt, hogy a kisfiuk mellett immár nem fektetnek nagy hangsúlyt egymás ajándékozására. A következő évi karácsonyt azonban lehet, hogy eggyel többen ünneplik majd, Visváderék ugyanis szeretnének jövőre egy kistestvért Noah-nak.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top