nlc.hu
Sztárok

Palácsik Lilla vallomása

Palácsik Lilla elhidegült a férjétől a szülés után

Palácsik Lilla és Visváder Tamás együtt dolgoztak a megoldáson.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás igazi álompár, jó rájuk nézni. A kisfiuk tavaly októberben született meg, és emiatt annyi elfoglaltságuk volt, hogy a szerelmi életükre alig tudtak időt fordítani. Ennek meglett a következménye: Lilla nyíltan beszélt róla, hogy a szülés után elhidegült a férjétől, de szerencsére hamar visszataláltak egymáshoz. 

„A kapcsolatunk a szülés után… Hát én elhidegültem egy kicsit Tamástól. Nem tudtam vele foglalkozni, az egész napom arról szólt, hogy szoptatok, eszek és alszok. Próbáltam kipihenni a szülés utáni fáradalmakat” – mondta Lilla, de Tamás közbevágott, hogy ezt most hallotta először. Elárulta, sokat gondoskodott a feleségéről ez idő alatt, és az egymáshoz vezető utat is újra megtalálták. 

„Mondtam a Lillának, hogy nem kell megfelelési kényszernek lennie benne, hanem csinálja úgy, ahogyan tudja. Nálunk a szoptatással volt probléma: szoptatott, fejt, kezdődött elölről, enni nem volt ideje. Elment az egész napja, akkor láttam rajta, hogy el van veszve, de ő ezt eleinte szekálásnak vette. Aztán az első hónap után minden rendben lett” – magyarázta Visváder Tamás. 

A videót itt megnézheted:

Olvass még sztárpárokról az nlc.-n:

palácsik lilla visváder tamás

Palácsik Lilla és Visváder Tamás (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top