nlc.hu
Család

Visváder Tamás az anyák-napjával kapcsolatban beszélt

Visváder Tamás és Palácsik Lilla nem görcsöl rá második gyermekük jövetelére

Vasárnap meghittségben ünnepel a kis család.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás 2020 októberében köszöntötte első közös gyermeküket, Noah-t. Nagyon hamar beszéltek róla, hogy tovább szeretnék bővíteni a családot, idén márciusban pedig be is jelentették, hogy Lilla ismét várandós

Palácsik Lilla Visváder Tamás

Palácsik Lilla és Visváder Tamás (Fotó: Instagram)

Tamás most a TV2 Mokkában mesélt arról, hogyan néz ki náluk az anyák-napja, és arról is beszélt, miben várják máshogy második gyermeküket, mint az elsőt. 

„Szerintem ez a gyereknevelésben is úgy van, hogy biztos valamit elrontasz, és utána rájössz, hogy hát ezt nem így kellett volna. De majd a második gyereknél tudod. Teljesen másképp készülünk. Az első várandósságra mi nagyon rá voltunk görcsölve, Lilla is és én is. Ilyenkor, már félúton már minden megvolt. Most csak most kezdtünk el válogatni” – mesélte Tamás. 

Elmondta, hogy amióta megszületett Noah, az anyák napja egy bensőséges program hármuk között, és természetesen készül meglepetéssel kedvesének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top