nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea gyerekkori fotói

Ilyen cuki kislány volt Vajna Tímea – Leporoltuk a gyerekkori fotóit!

Vajna Timi Miskolcon nőtt fel. Az akkor gondtalan kislány valószínűleg nem is sejtette, milyen kemény próbatételek elé állítja majd az élet.

Vajna Tímeát 2008-ban ismerte meg a közönség A Királynő című műsorban, ahol annak idején lánykori nevén, Palácsik Timiként bukkant fel. A ma modellként, médiaszereplőként és vállalkozóként aposztrofált Timi többször is bebizonyította ország-világ előtt, hogy milyen kemény fából faragták.

Vajna Tímea

Fotó: Schumy Csaba

Bár azoknak, akik felszínesen követik a mindennapjait úgy tűnhet, hogy az élete csupa fény és csillogás, ez azonban nem így van. Az utóbbi hetekben őszintén beszélt arról, hogy várandóssága elején elveszítette a kisbabáját, a szomorú esemény után pedig a vőlegényével, Zoltánnal is szakítottak.

Timi, aki idén ünnepelhette volna a 2019-ben elhunyt Andy Vajnával a tizedik házassági évfordulóját, úgy döntött, hogy egyedül folytatja a küzdelmet Amerikában azért, hogy édesanya lehessen.

Azt, hogy már kislányként  vágyott arra, hogy menyasszony és anyuka váljon belőle, gyerekkori képein is láthatod – sőt azt is megmutatjuk, hogy festett annak idején rövid, szőke hajjal. Vajon most hogy állna neki ez a frizura?

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Fotocentrál – Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top