nlc.hu
Sztárok

Szakított Vajna Timi, egy spermabankban járt

Szakított vőlegényével Vajna Tímea, egy spermabankból jelentkezett be

Szingliként sem mondott le a babáról.

Vajna Tímea egy sokatmondó poszttal jelezte, hogy véget ért a kapcsolata a vőlegényével, Zoltánnal. Az üzletasszony ugyanis egy kaliforniai spermabankból jelentkezett be a közösségi oldalán – írja a Bors.

Vajna Tímea,

Vajna Tímea továbbra is nagyon szeretne kisbabát – Fotó: Birton Szabolcs

Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből” – posztolta Vajna Tímea, miközben egy orvosi váróban ült.

A 40 éves üzletasszony – aki már nagyon vágyik arra, hogy édesanya lehessen és ennek érdekében minden követ megmozgat – az Insta-Story-jában a lehetséges donorok listáját is megmutatta.

Mint arról korábban beszámoltunk, Vajna Tímea az évek során sok módszert kipróbált, becslések szerint eddig legalább 11 millió forintot költött arra, hogy anya lehessen. Andy Vajna özvegye egyébként már régóta szeretne családot, ám az endometriózisa megnehezíti a teherbe esést. Próbálkozott természetes úton és lombikprogrammal is. Tavaly végre összejött a baba, ám karácsony után, 7,5 hetes terhesen elvetélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top