nlc.hu
Sztárok

Eljegyezték Vajna Tímeát, szerelmes képeket osztott meg

Eljegyezték Vajna Tímeát: “Barátságból lett ez a szerelem”

Egy szerelmes képsorral jelentette be Vajna Tímea, hogy eljegyezték. Özönlenek a gratulációk.

Vajna Tímea a kaliforniai Montecito egyik festői tengerparti helyéről jelentkezett be az elmúlt napokban. 

A Rosewood Miramar Beach luxus környezete a tökéletes helyszín volt a nagy alkalomhoz: Vajna Tímeát eljegyezte a barátja. 

Az eljegyzési gyűrűt is megmutatta Vajna Tímea

Az eljegyzési gyűrűt is megmutatta Vajna Tímea

Hogy nincs szó félreértésről, azt a bejegyzés is bizonyítja: 

“Barátságból lett szerelem” – írta, majd az eljegyzés dátumának július 21-ét írta a posztba. “Beleszerettem a a legváratlanabb emberbe, a legváratlanabb pillanatban. Nem gondoltam, hogy készen állok rá, de olyan jó voltál hozzám, és apró lépésenként belemerültem ebbe, majd azon kaptam magam, hogy beléd szerettem”

Rengetegen gratuláltak Vajna Tímea eljegyzéséhez:

Vajna Tímea nemrégiben költözött be az új otthonába, és sokan sejtették, hogy nem egyedül. A csodálatos házat szépen felújította, de az elmúlt hónapokban nemigen lehetett hallani arról, kivel él. Korábban Timi azt nyilatkozta, hogy olyan házat keres, ahol a családja is gond nélkül elfér, ha meglátogatják Los Angelesben, de a jelek szerint nem csak a rokonaira gondolt.

Párkapcsolatról Tímea jó ideje nemigen beszélt, utoljára a Story magazinból annyit lehetett tudni: kibékült a párjával, Zolival. Állítólag a szerelmesek már több szakításon is túl voltak, ez a szerelem a kezdetektől elég viharos volt; ha összevesznek, akkor kő kövön nem marad – állította Tímea egyik barátja.

„Mindig ugyanazon megy a vita, Timi Instagram-fotóin, a közösségi médiában való szereplésein, de anno ez Andynek sem tetszett. Ő is sokszor szóvá tette a feleségének, hogy provokatív fotókat posztol.”

Mint kiderült, a pikáns Insta-fotókon kívül a gyerekkérdés is állandó vitatéma közöttük. „Timi nem biztos abban, hogy szeretné, Zoli viszont igen. (…) Tipikusan se vele, se nélküle kapcsolat az övék. (…) Egyszer gyereket terveznek, másszor pedig meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben. (…) Időzített bomba a kapcsolatuk” – árulta el Vajna Tímea barátnője.

Vajna Tímea és a párja, Zoli

Vajna Tímea szerelmes képeket osztott meg az eljegyzés bejelentésével egy időben

Vajna Tímea és Zoltán kapcsolata:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top