nlc.hu
Sztárok

Kibékült Vajna Tímea és párja

Kibékült Vajna Tímea és milliárdos párja – kiderült: idegesíti Zolit az özvegy Insta-pucérkodása

Immár szent a béke, újra dúl a szerelem Vajna Tímea és kedvese között.

Kibékült Vajna Tímea és milliárdos párja, Zoltán, sőt a szerelmesek már több szakításon is túl vannak – tudta meg a Story magazin. A sztármagazin úgy értesült az özvegy barátnőjétől, hogy Vajna Tímeáék szerelme a kezdetektől elég viharos; ha összevesznek, akkor kő kövön nem marad.

Vajna Tímea

Se vele, se nélküle kapcsolat Vajna Tímea és a debreceni vállalkozó kapcsolata(Fotó: MTI / Mohai Balázs)

„Már többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival. Szerinte Timi sokszor felelőtlenül, meggondolatlanul cselekszik, ráadásul az ő megkérdezése nélkül oszt meg magáról intim, majdnem meztelen fotókat. Ha Zoli ezt szóvá teszi, Timiről vagy lepereg, vagy jól összevesznek” – mesélte a barátnő, hozzátéve: „Mindig ugyanazon megy a vita, Timi Instagram-fotóin, a közösségi médiában való szereplésein, de anno ez Andynek sem tetszett. Ő is sokszor szóvá tette a feleségének, hogy provokatív fotókat posztol.

Mint kiderült, a pikáns Insta-fotókon kívül a gyerekkérdés is állandó vitatéma közöttük. „Timi nem biztos abban, hogy szeretné, Zoli viszont igen. (…) Tipikusan se vele, se nélküle kapcsolat az övék. (…) Egyszer gyereket terveznek, másszor pedig meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben. (…) Időzített bomba a kapcsolatuk” – árulta el Vajna Tímea barátnője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top