nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea házasodik

Vajna Tímea nemsokára újra feleség lehet

Vajna Tímea és Zoltán kapcsolata hamarosan szintet léphet.

Vajna Tímea és Zoltán bő egy évvel ezelőtt vállalták fel a kapcsolatukat, és a karanténidőszak alatt együtt is éltek. Bár az üzletembert hazaszólította a munkája, kitartottak egymás mellett, most pedig úgy látszik, hogy hamarosan szintet lép a kapcsolatuk. Tímea többször beszélt róla – főleg a húga terhessége kapcsán –, hogy már nagyon szeretne családot. Bár egyelőre nem várandós, nemsokára összekötheti az életét Zoltánnal, erről pedig egy fotó árulkodik.

vajna timi

Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

A nemrég luxusingatlant vásároló Vajna Timi ugyanis október 3-án ünnepelte a születésnapját, és mivel Zoli most nincs vele, így csak a távolból tudta meglepni. Az ajándékkártyán pedig az áll:

Te leszel a feleségem!

Ez eléggé árulkodó jel, és bár Tímea nem jelentette be az eljegyzést, lehet, hogy hamarosan erre is sor kerül. Kérdés, hogy ha úgy döntenek, összekötik az életüket, vajon egy nagy lagzi keretein belül teszik azt, vagy csak a család és a közeli barátok lesznek jelen.

Sztárok, akik későn vállaltak gyereket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top