nlc.hu
TV-sztárok

Závodszky Noémi kisbabája

Először mutatta meg kisbabáját Závodszky Noémi, a színésznő 51 évesen lett édesanya

Závodszky Noémi 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen. Most a kamerák előtt mutatta meg férjével együtt a kislányukat.

Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapítása óta társulati tag. Száznál is több előadásban láthatta a közönség, de tévés produkciókban is megfordult: 3 éve a Barátok köztben, aztán A mi kis falunkban is feltűnt. Férjével, Kornéllal 7 éve élnek boldog házasságban, de a gyermekáldás eddig elkerülte a párt. A színésznő 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen. Mint arról korábban beszámoltunk, férjével együtt örökbefogadott egy kislányt, akit most mutatott meg először.

Závodszky Noémi

Závodszky Noémi nagyon vágyott már arra, hogy anyuka lehessen – Forrás: Fókusz – videó

Nem csinálok belőle titkot, azért rágörcsöltem erre a témára, hogy anyaság. Amikor nekünk sajnos volt egy elhalt magzatunk, az azért eléggé megérintett lelkileg. És amikor ezeken mind túl lettünk, és tudtunk erről beszélgetni, hogy akkor hogy legyen, s mint legyen, meg, hogy tényleg ne legyen az, hogy erőlködünk, valahogy mind a ketten egyértelműen kizártuk a lombikprogramot, azt meg se próbáltuk” – mesélte a színésznő a Fókusznak adott interjúban.

Hosszú beszélgetések után az örökbefogadás mellett döntöttek. Závodszky Noémi ekkor már 46 éves volt, emiatt nem várt ellenszenvvel is találkozott. Elmondta, amikor először egy nem állami intézményhez fordultak az örökbefogadás kapcsán, olyan minősíthetetlen hangon beszéltek vele az életkora miatt, hogy „rongynak érezte magát”, és az „életkedve is elment”. „Olyan stílusban hajtottak el, hogy 2 napig sírtam, és a férjem vigasztalt” – árulta el a színésznő, aki egyáltalán nem aggódik azon, hogy ennyi idősen vágott bele a babázásba. Egy percig sem izgult a saját életkora miatt, dédnagymamája 102 éves koráig élt. Ebből úgy gondolja, nagyon jó géneket örökölt.

Ahogy a mai életemet nézem, ezerszer többet tudok ennek a gyermeknek adni, mint amit adtam volna 10, 20 évvel ezelőtt, mert én valószínű, most értem meg erre” – vallotta be Závodszky Noémi.

Olvass még magyar sztárok örökbefogadásairól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top