nlc.hu
TV-sztárok

Milósa Erika az újabb örökbefogadásról

Miklósa Erika a második örökbefogadás kapcsán mesélt az anyaságról

Néhány hete ünnepelte az ötvenedik születésnapját Miklósa Erika, aki most az újabb örökbefogadásról mesél.

Lassan ötéves Bibi, Miklósa Erika lánya, aki már egyre jobban kezdi érteni, mit is jelent, hogy a szülei örökbefogadták. A családi harmónia teljes, noha az operaénekesnő és a férje már egy ideje szeretnék, ha Bíborkának kistestvére lenne. Második adoptálásukról már tavaly is beszéltek, most pedig a Tények Plusznak nyilatkozott a sztár. 

“Mindig munkamániás voltam, és azt hittem, hogy ehhez zer vagy kétezer százalékon kell teljesíteni. Ez jó is, de amikor jött Bibi, akkor ezek a dolgok így hopp, leperegtek rólam, és pontosan az elegendő készülés és munka van az életemben ahhoz, hogy azt a minőséget hozzam, amit megszoktak tőlem.”

A nyílt örökbefogadás óta Erika sokkal boldogabb és érzékenyebb a saját bevallása szerint és ma már a család a legfontosabb. 

“Én beolvadtam ebbe az anyaságba és elolvadok attól, hogy egy ilyen csodálatos lénynek lehet az édesanyja.”

Miklósa Erika és a férje, Zsolt

Miklósa Erika és a férje, Zsolt öt éve fogadták örökbe a lányukat

A kora csak annyiban ijeszti meg az ötvenéves sztárt, hogy vajon mennyi ideig tudja a lánya társaságát élvezni. A tervezés és a pörgés azonban továbbra is az élete része, szerinte ez tartja őt fiatalon. 

“Nem nagy titok, szeretnénk újra örökbefogadni. Ezen felül az életem legfontosabb része az átadás, szeretném átadni, ami bennem van.”

Sztárok, akik adoptáltak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top