nlc.hu
Sztárok

Balsai Móni örökbe fogadott egy babát

Balsai Móni és rendező párja örökbe fogadtak egy kisbabát – cuki képpel jelentették be a hírt

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly nagyon boldogok.

Balsai Móni nagyon ritkán beszél a magánéletéről, így arról sem árult el semmit eddig, hogy hogyan állnak a családalapítással. Egy képpel jelentették be, hogy szerelmével, Ujj Mészáros Károllyal örökbe fogadtak egy kisbabát.

A színésznő és rendező párja még 2018-ban, így beszéltek a kapcsolatukról. ,,Több, mint tíz éve vagyunk együtt, nemsoká újabb évfordulót ünneplünk majd. Az életben is egy párt alkotunk és a munkában is megtaláltuk a közös hangot. Bízom a tehetségében, mindig is tudtam, hogy milyen elképesztően tehetséges színésznő. Ugyanakkor ő is épp olyan komolyan veszi a munkát, mint én. Mindkét filmre amiben együtt dolgoztunk úgy tekintek, hogy azok nem rólam szólnak, hanem rólunk” – árulta el Ujj Mészáros Károly, azonban a családalapításról sosem ejtettek szót a médiában.

Annak idején egy menhelyről fogadtak be egy kutyát, ő volt az első közös “gyermekük”, erről nyilatkoztak is. ,,Mire kiértünk a menhelyre, már csak Liza volt ott az alomból. Egyáltalán nem így nézett ki, mint most. Egy kis sötét szőrű Csubakka volt, rombusszal a homlokán. Úgy ült ott, mint egy királylány a kalitkában. Minden kiskutya a rácsnak volt feszülve, ahogy elhaladtunk mellettük, Liza a háttérben ült, kihúzta magát és onnan figyelt. Szerelem volt első látásra, akkor már tudtuk, hogy ő a mi kutyánk” – emlékezett vissza Balsai Móni.

Hírességek, akik örökbe fogadtak:

balsai móni ujj mészáros károly

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top