Sztárok

Miklósa Erika: „Szeretnénk egy újabb gyermeket örökbe fogadni”

Miklósa Erika élete négy éve változott meg teljesen, amikor megérkezett a családjukba örökbe fogadott kislányuk, Bibi. Az énekesnő és párja a következő lépésen gondolkozik.

Négy évvel ezelőtt fogadta örökbe Miklósa Erika és párja a kis Bibit. Az énekesnő a Blikknek elárulta, hogy ismét szeretnének örökbe fogadni.

„Szeretnénk egy újabb gyermeket örökbe fogadni, de gondolkodunk azon is, hogy mi is nevelőszülőkké váljunk… Az egy nagyon nehéz helyzet, hiszen nem olyan végleges, mint az örökbefogadás. Nehéz elfogadni, hogy a gondozásunkra bízott gyereket bármikor örökbe fogadhatják, vagy visszakerülhet a szüleihez, mert ők újra képesek ellátni, na, ezt nekem és a férjemnek nagyon nehéz lenne megemészteni. Ennek ellenére foglalkoztat minket a gondolat, fennáll a lehetősége annak, hogy talán egyszer belevágunk” – mondta Miklósa Erika, aki kislánya, Bibi előtt sem titkolja, hogy örökbe fogadták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top