Sztárok

Miklósa Erika: „Tíz percig csak bőgtem a kocsiban”

Az állandóan mosolygós énekesnő imádja a kislányát, Bibit, és bármennyire is felkészítette magát arra, hogy mostantól megváltozik az életük, Miklósa Erika nehezen viselte az elválást.

Igazi huszonegyedik századi szuperanyu hazánk egyik legismertebb opera-énekesnője. Miklósa Erika egyszerre áll helyt a színpadon és otthon édesanyaként, mindeközben az év legfittebb énekesnőjének választották. Jó pár évet letagadhatna a korából, de esze ágában sincs. A Story magazinnak adott interjúban elmondta: leginkább azon veszi észre, hogy múlik az idő, amikor a lányára néz. 

„Hihetetlen, de Bibi hamarosan négyéves lesz! Már kiscsoportos óvodás. Mondanom sem kell, az óvodai beszoktatást nem ő, hanem én viseltem nehezebben. Pedig elhatároztam, hogy nagyon erős leszek majd.”

Erika felkészítette magát lelkileg az első óvodai napra, és eltervezte, hogy örül majd annak, mennyire élvezi Bibi a többi gyerek társaságát. 

„A végén persze nem így lett. Otthagytam az óvó nénikkel, aztán tíz percig csak bőgtem a kocsiban: jaj, mi lesz, ezt az időt már nem velem tölti a lányom! Kicsit sajnáltam magam, mi tagadás. Bibinek nagyon jó ott. Egy kis falusi óvodába jár, gyönyörű környezetben, rengeteg programot szerveznek nekik. Az is jól hat rá, hogy gyerekekkel van.”

Miklósa Erika és családja (fotó: Facebook)

A lánya mellett arról is mesélt a magazinnak az énekesnő, hogyan is tervezik a családbővítést. Miklósa Erikáék ugyanis mindenképpen szeretnének még gyereket a férjével. Részletek a Storyban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top