nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika az örökbefogadásról

Miklósa Erika lánya örökbefogadásáról mesélt: „Nehéz pillanat volt”

Az anyuka rá sem tudott nézni Erikára.

Miklósa Erika 2015-ben, pár nappal a 45. születésnapja előtt lett anya. Bíborka nyílt örökbefogadással érkezett a családjába. Idővel arról is mesélt a művésznő, hogy hogyan kezelik az adoptálás kérdését otthon, Bibi előtt. Mint mondja, számára az anyaság és a család az első, ezt követi a karrier.

Miklósa Erika

Fotó: Trenka Attila

Eléggé elfoglalt vagyok, de az életemnek mégis sokkal nagyobb részét tölti ki a családom, és jó, hogy így van. A család az első. Kislányomat én viszem az iskolába, ha lehet, érte is megyek délután. Körülötte forog a világ, ami szerintem természetes. Egyetlen gyermekünk. Minden reggel öt órakor kelek, összerakom az uzsonnás dobozát, melybe időnként belecsempészek egy kis levelet, hogy mennyire szeretjük, és hogy mennyire fontos az életünkben. Boldognak akarom látni a lányom, és tudom, ez mekkora öröm számára. A férjem számára vonzó nő vagyok, a kislányom szemében pedig a legszebb anya vagyok. Mindeközben imádok háziasszony is lenni” – nyilatkozta korábban az nlc-nek Erika. Bibi tisztában van azzal, hogy örökbefogadták, de mérhetetlen szeretetet érez szülei iránt.

A The Voice coach-a most Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának a vendége volt, ahol mesélt az örökbefogadás pillanatairól. 

A nyílt örökbefogadásnál alá kell írni egy olyan szerződést, amiben lemond a biológiai szülő a gyermekről, mi pedig vállaljuk – mondta az operaénekenő, majd arra is kitért, milyen volt a találkozó Bibi biológiai édesanyjával. – Én annyira hálás voltam neki, nagyon! Borzasztóan együttérző tudok lenni, és láttam rajta ezalatt a másfél, két óra alatt, amíg ez az egész procedúra lezajlott, hogy keményen tartotta magát, és nem is mert ránk nézni. Katatón mondta az adatokat, mi meg tiszta izgalommal és boldogsággal ültünk ott. Amikor a névről volt szó – ugye volt egy hozott neve –, mi azt Bíborkára változtattuk, illetve megtartottuk az ő hozományát, a kis Éva nevet is, amit a biológiai édesanyja adott neki születésekor. Kerestem a helyét annak a pillanatnak, hogy megkérdezzem, hogy megölelhetem-e búcsúzóul. Végül ő kérdezte meg, és nagyon köszönte, tudta, hogy jó helye lesz a kislánynak. Ölelkeztünk, és akkor úgy feltört belőle a zokogás, az egész úgy felszakadt. Nehéz pillanat volt.

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top