nlc.hu
Sztárok

Elküldte az MTVA Miklósa Erikát

Miklósa Erikát 10 év után elküldte az MTVA az RTL-showja miatt

Egyik napról a másikra maradtak abba a forgatásai.

Májusban jelentette be az RTL, hogy a The Voice coach csapatát erősíti Miklósa Erika is, Curtis, Manuel és Trokán Nóra mellett. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja közel tíz évig volt a közmédia csatornáinak sztárja. Erika több saját műsort is kapott az évek során az MTVA-ban: a Partitúrát és A magyar zene történetét, 2014 óta pedig a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt. 

Miklósa Erika

Fotó: Trenka Attila

A Blikk információ szerint azonban ennek vége, ugyanis az MTVA a közelmúltban megvált a műsora új évadát forgató Miklósa Erikától. „Abbamaradt a forgatás, pedig még nem készült el az összes tervezett rész. Ott volt mindenhol, 2014-től a Virtuózok zsűrielnöke volt, voltak saját műsorai, benne volt a Csináljuk a fesztivált!-ban, rendszeresen hívták a Ridikülbe, szerették Erikát” – mondta a lap egyik informátora, aki szerint az opera-énekesnő is értetlenül állt a dolgok felett. 

A Blikk megkereste az MTVA-t a témával kapcsolatban, akik egy közleményben válaszoltak. „Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar opera-énekesnő, egyben a közmédia által alapított Dohnányi Ernő-díj kitüntetettje a szerződése szerinti műsorvezetői feladatait maradéktalanul teljesítette a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által készített produkciókban. Ezért a közmédia köszönetét fejezi ki a Művésznőnek eddigi munkáiért. Tekintettel arra, hogy Művésznő egy másik televíziós csatornánál vállalt műsorvezetői feladatot, ezért egyelőre közös produkciót nem tervezünk. Vendégként azonban természetesen a továbbiakban is örömmel látjuk műsorainkban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top