nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika a félelmeiről vallott a The Voice-ban

„Senki nem lesz belőled” – Miklósa Erika könnyek között idézte fel édesapja szavait a The Voice-ban

Az énekesnő a The Voice stúdiójában, kamerák előtt beszélt arról, hogy 36 éves koráig attól félt, nem elég jó.
Miklósa Erika énekel a The Voice-ban

Miklósa Erika nagyon meghatódott a The Voice egyik produkcióján a szombat esti adásban, ennek hatására könnyek között idézte fel, hogy 36 éves korág önbizalomhiánnyal küzdött, sokáig attól félt, nem elég jó.

Az énekesnő elérzékenyülve bevallotta, hogy ez az érzése sok mindenből fakadt: a kisvárosi lány létéből, valamint abból, hogy egyszerű családból származik, nem hallgattak otthon operát, a félelmeit pedig nem tudták a szülei oldani.

Aztán felidézte édesapja egykori mondatait:

te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled.

Miklósa Erika beszélt arról is, hogyan tudott túllépni a démonjain. Nagyon beteg lett, és ekkor elhatározta, hogy meggyógyul, és megmutatja, hogy nem fog félni többé.

„Segítséget kértem, mindenféle szempontból, és hosszú volt ez az út, mert legalább öt év eltelt, de nem baj, innen volt szép építkezni. Akkor találtam meg önmagam” – árulta el az énekesnő, akit a megható pillanatok után Curtis megölelt.

Miklósa Erika korábban arról mesélt, hogy nagy mérföldkő volt az életében a Zámbó Jimmyvel közös duett, de a szakmája megkövezte érte. 

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top