nlc.hu
Sztárok

Íme az X-Faktort váltó The Voice coach csapata

Ők lesznek a The Voice coach csapata: Miklósa Erika is színre lép

A The Voice 2012-ben a TV2-n csupán egyetlen évadot élt meg, most az RTL próbálkozik meg vele.

Ahogy korábban megírtuk, új tehetségkutatóval jelentkezik az RTL. Most bejelentették, hogy összeállt a The Voice coach csapat, íme a nevek: Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magánélete végre egyenesbe jött Curtis, a „szétplasztikázott” arcával meglepetést keltő Trokán Nóra, és a Fonogram-díjas rapper, Manuel. A műsorvezető az új otthonba költöző Istenes Bence lesz. 

The Voice

A The Voice coach csapata és műsorvezetője Fotó: Trenka Attila

A The Voice meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek elég lesz egy coach-ot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az élő show-k követik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top