nlc.hu
Sztárok

The Voice zsűritagjai

Ők lehetnek az X-Faktort váltó The Voice zsűritagjai!

A Blikk információi szerint összeállt a The Voice csapata, melyben két népszerű rapper és egy külföldön élő magyar énekesnő és korábbi voice-os versenyző is megtalálható.

Újabb nagy kihívás vár az RTL-en Curtisre. A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese a Blikk információi szerint az X-Faktort váltó The Voice zsűritagja lesz. A szókimondó rapperen kívül is van meglepetés a névsorban!

 A The Voice 2012-ben a TV2-n csupán egyetlen évadot élt meg, ugyanis a maga 1 milliós nézettségével akkoriban nem hozta a tőle elvárt eredményeket. A műsor négy mestere legalább évtizedes zenei tapasztalattal rendelkezett: Malek Andrea, Mező Misi, Caramel és Somló Tamás szavára figyeltek a tehetségek, a versenyzők pedig mindent megadtak volna, hogy valamelyikük csapatába bekerülhessenek. A végső győztes Pál Dénes lett, aki a Magna Cum Laude énekesének csapatában versenyzett, de a műsor felfedezettje Agárdi Szilvi is – emlékeztetett a lap.

A tehetségkutató ezúttal az RTL-en indul újra, és az X-Faktort küldi pihenőre. Sokáig kérdéses volt, hogy a tizenegy évadot megélt műsor legutóbbi mentorcsapatából – Puskás Peti, Herczeg Erika, Gáspár Laci és ByeAlex – bárki átül-e az új formátumba, ám a lap úgy tudja, új csapat áll össze. 

A Blikk szerint a zsűri között helyet foglal majd Király Viktor, aki országos népszerűsége mellett kellő tapasztalattal is rendelkezik, hiszen 2015-ben maga is indult a formátum amerikai szériájában, ahol Adam Levine versenyzőjeként egészen az élő show-ig jutott.

Curtis szintén bekerült a The Voice zsűrijébe: szókimondó, olykor nyers stílusa miatt élvezetes pillanatokat okozhat a nézőknek. Vele nem nyúlna mellé a csatorna, hiszen a nemrég szólókarrierbe kezdő rapper fenegyerek szcénájában az egyik legkedveltebb előadó, ráadásul a közelmúltban ő lett a dzsungel királya, az ő győzelmével ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi évada.

A fiatalabb generáció csillaga Manuel: a 22 éves, Fonogram-díjas előadó a 2019-es X-Faktorban tűnt fel ByeAlex versenyzőjeként, ahol ugyan csak a harmadik lett, de talán ő profitált a legtöbbet abból az évadból, hiszen azóta is folyamatosan koncertezik, dalai milliós megtekintéseket érnek el a legnagyobb videómegosztó oldalon.

A női vonalat Hien képviseli majd: az énekesnő 2008-ban tűnt fel a Megasztárban, majd az ország egyik népszerű tinisztárja lett. 2014-ben az Egyesült Államokba költözött, ahol az elismert Berklee egyetemen tanul és mellette dolgozik zenészként. Ez a műsor lehet a nagy televíziós visszatérése Magyarországra, emellett pedig színházi feladatok is várnak rá ősztől.

The Voice

The Voice még a TV2-műsorán (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top