nlc.hu
Sztárok

Curtis jövőbeli terveiről

Curtis magánélete végre egyenesbe jött: „Lesz lánykérés”

Épp most vett új házat.

Curtis mögött nehéz évek állnak, ugyanis lassan három éve, hogy bevallotta: gondjai vannak a kábítószerrel és elvonóra ment. Azóta tiszta, de a botrányok mégsem kerülték el. Tavaly nyáron attól volt hangos a sajtó, hogy ismét különváltak Majkával, akkor többen arra gyanakodtak, a rapper visszaesett, de bizonyította, ez nem történt meg. 

Curtis

Curtis (Fotó: RTL)

Most Hajdú Péter vendége volt a Frizbi TV című műsorban, ahol elárulta, végre teljesen egyenesbe jött a magánélete. Tele a naptára a nyári fellépésekkel, éppen költözésre készül és párjával, Judittal is új szintre emelné a kapcsolatukat

„Most minden faszább, mint korábban volt. A magánéletem már jó ideje stabil és most anyagilag sokkal jobban állok. Jelenleg ugyanott élek, ahol eddig, bár pont ma vettem meg életem első házát, amire nagyon büszke vagyok. Maglódon fogok élni, közel a testvéremhez és édesanyámhoz, és persze Újpesthez, hiszen csak tizenöt perc lesz autóval. Hatalmas kertem lesz, és persze kertészem is. Májusban költözöm majd be és meghívlak a házavató bulimra, de Újpest-mezben kell jönnöd. Judyval költözöm majd, legalábbis egyelőre úgy fest – magyarázta a rapper, aki úgy érzi, készen állna arra, hogy ismét megházasodjon. – Nem tervezünk gyereket, de ha jön, akkor jön. Valentin-napkor nem kértem meg a kezét. A posztjainkon a saját gyűrűje volt látható. Egyébként lesz lánykérés, de majd segítened kell benne. Mondjuk a Groupama Arénában egy Fradi-Újpest meccsen megkérem a kezét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top