nlc.hu
Sztárok

Curtis és Barnai Judit kapcsolata

Curtis: „Szóba került már köztünk, hogy Doncsit megajándékozzuk egy kistesóval”

A rapper és sportoló kedvesének kapcsolata mérföldkőhöz érkezett.

Ahogy korábban megírtuk, Curtis az utóbbi időben sikert sikerre halmoz: nagy álma vált valóra, hogy ő lesz a The Voice egyik coacha, emellett nemrég egy kertes házat is vásárolt, ahová szerelmével, Barnai Judittal költöznek. A rapper a Hot! Magazinnak elmondta, hogy a párkapcsolatában nagy mérföldkő ez a ház és nem kizárt, hogy a jövőben újabb híreket jelenthet majd be a rajongóknak.

Curtis

Curtis Fotó: Trenka Attila

„Istenien megvagyunk. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de valóban minden a legnagyobb rendben, szépen halad a kapcsolatunk. Szóba került már köztünk, hogy majd egy szép napon magasabb szintre emeljük a kapcsolatunkat, meg az is, hogy Doncsit megajándékozzuk egy kistesóval. Egyelőre viszont sehova sem szeretnénk sietni. Most a ház meg a költözés a nagy projekt, erre koncentrálunk” – nyilatkozta Curtis, aki úgy érzi, Judit személyében megtalálta élete szerelmét. 

„Nem tudnék együtt lenni Judie-val, ha Doncsi nem kedvelné. Szerencsére mindkettőjükön láttam, és látom most is, hogy szeretik egymást, ez pedig mindennél fontosabb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top