nlc.hu
Sztárok

Curtis vidéken vásárolt házat

Curtis vidéki élete: „Az elmúlt években kiéltem magam”

Körülbelül egy hónap múlva összeköltözik szerelmével, Barnai Judittal.

A The Voice című műsorban coach-tevékenységét végző Curtis és párja Maglódon vásároltak kertes házat. A pár nagyjából egy hónap múlva be is költözik az új otthonukba, melyet a rapper már nagyon vár.

„A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk” – magyarázta a Blikknek Curtis, aki azt is elárulta, nem vágyik már arra, hogy szórakozóhelyeken töltse az éjszakákat.

„Már nem vágyom ilyenekre. Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki” – tette hozzá a rapper, aki sütögetni fog a kertjében, a szomszédságnak viszont nem kell hangos bulik miatt aggódnia, ugyanis egyáltalán nem tervez ilyesmit.

Curtis

Curtis (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top