nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika vallomása a Zámbó Jimmy-duettről

Miklósa Erika a Zámbó Jimmy-duettről: „Megkövezett a szakmám”

Nagy mérföldkő volt a művésznő életében a Királlyal való közös éneklés.

A The Voice coacha, Miklósa Erika elárulta, operaénekesnőként korábban is vállalt már el olyan felkéréseket, amelyek távolabb állnak a stílusától. Ilyen volt például a Zámbó Jimmyvel való duettje is. Arról, hogyan fogadta mindezt a szakma, és mi volt a közös éneklés visszhangja, Lilu Makeup/Down című műsorában beszélt – írja a Blikk.

Miklósa Erika és Zámbó Jimmy,

Miklósa Erika és Zámbó Jimmy – Forrás: YouTube

Megkövezett a szakmám, a kollégáim, az operaműfaj, mindenki, de nekem ez hozta el az országos népszerűséget” – vallotta be Miklósa Erika, 1997-ben kérték fel a Time to Say Goodbye című dal magyar verziójának az eléneklésére, ám az elején még homály fedte duettpartnere kilétét. “A kiadó alig merte megmondani, hogy kivel kell énekelnem a dalt” – mesélte.

Mint mondja, ebbe nem lehetett belekötni, mert abszolút operaénekes fényében tündökölt a duettben. “Egy nagyon jó tapasztalat volt. (…) Felvállaltam azt, hogy egy külön úton járó, szuverén operaénekes leszek” – jegyezte meg.

Amúgy a RTL-es szereplése miatt, elküldte a köztévé Miklósa Erikát. Közel 10 évig volt a közmédia csatornáinak sztárja a világszerte elismert operaénekesnő. Több saját műsort is kapott az évek során az MTVA-ban, a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt, illetve számos show-műsorban szerepelt vendégként, sőt a csatorna reklámarcaként is volt. Mivel azonban helyett kapott a The Voice coachai között, elköszönt tőle az MTVA.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top