nlc.hu
Sztárok

Miklósa Erika és Zámbó Jimmy közös fotója

Közös fotó került elő Miklósa Erikáról és Zámbó Jimmyről

Dalfeldolgozásuk, a Miért búcsúznál felett sosem jár el az idő, akárcsak a közös fotójuk felett. Fogadjunk, most te is dúdolni kezdted a slágert!

Andrea Bocelli híres slágere, a Time To Say Goodbye (vagy eredeti címén, Con te Partiro) 1996-ban jelent meg az olasz tenorista Vivere című albumán, akkor még szóló előadásban. Nem sokkal később azonban Sarah Brightmannel kiegészülve ismét stúdióba vonult az énekes, és ezúttal már angolul vették fel a dalt, ami hamar a világ kedvence lett, a rádiók rongyosra játszották, sőt. Az egyik legszebb szerelmes dalként emlegették, ami valaha készült. 

Ezt kihasználva Zámbó Jimmy kiadója, a Magneoton úgy döntött, hogy jó lenne egy szeletet szakítani a sikertortából. Megbízták a sztárt, hogy készítsen magyar szöveget a dalhoz, duettpartnernek pedig Miklósa Erikát kérték fel. 

A két sztár Malek Miklós felügyelete mellett vette fel a slágert, a feldolgozás pedig egy csapásra belopta magát a hallgatók szívébe. Miklósa Erika később úgy nyilatkozott, hogy addig igazán csak az operarajongók ismerték, de ezzel egy szélesebb közönség is megismerte. 

Az egyik ilyen közös fellépésük alkalmával készült a fotó, amin egymás kezét fogva énekelnek. 

Miklósa Erika

Fotó: Foto Centrál/x Archívum Story-Best

Jimmynek rengeteg barátja volt a sztárvilágban, közülük is az egyik legjobb – aki nagy rajongója is volt az énekesnek – Kiszel Tünde volt. A róluk készült réges-régi fotót itt tudod megnézni

Miklósa Erikából az azóta eltelt időben igazi világsztár lett, sokfelé dolgozott, többek között a New York-i Met-ben is, ahol évadról évadra visszatérő vendég volt. Szakmai múltjának köszönhetően nemrég ő is szerepet kapott az ősszel induló The Voice-ban, mint coach. Ami a magánéletét illeti, férjével, Csiszár Zsolttal 2013-ban házasodtak össze. A párnak egy kislánya van, Bíborka, akit örökbefogadás útján vettek magukhoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top