nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy külseje

Ezt mondta Zámbó Jimmy, amikor a külsejét kritizálták

Egy 24 évvel ezelőtti tévéinterjúban Jimmy nyers őszinteséggel beszélt arról, mit gondol a saját külsejéről.

Lehet egy embert a viselkedése, vagy a zenéje miatt kritizálni, ám a külseje miatt nem. Zámbó Jimmy esetében rengeteg női rajongó epekedett érte, akik sármosnak, vonzónak találták a sztárt, ugyanakkor sokan akadtak olyanok, akik élesen kritizálták a megjelenését. 

Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy (Fotó: Fotocentral)

1999. december 24-én Jimmy a Nap-kelte műsorában vendégeskedett, az erről készült felvétel ma is fellelhető a videómegosztókon. A műsorvezető, Lakat T. Károly ebben az interjúban szembesítette az énekest a külsejét érő bírálatokkal. Mint fogalmazott: „egyet nem lehet mondani, hogy  a szépségedért szeretnek”. Jimmy a következőképpen reagált a meglehetősen provokatív riporteri felvetésre: „Hála Istennek, nem nagyon örülnék, ha csak erről lenne szó. (…) Tom Jones sem volt soha egy Richard Gere. Érted. És őt sem csak a hangjáért szerették. (…) Nagyon jó külsőm van. Sportos testem van, igazi férfi, kan fejem van. (…) Szóval Szécsi Pali. Nézd, amit ő elért, azt elértem ezzel a külsővel. Neki kellett az a külső, nekem meg nem kell az a külső.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top