nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy mondatai Gregor Bernadettről

Így beszélt Zámbó Jimmy Gregor Bernadettről

Egy több mint húsz éves felvételből derül ki, mint gondolt az énekes Gregor Bernadettről.

Köztudomású, hogy Zámbó Jimmy imádta a nőket, sikerei csúcsán pedig jó néhány ismert hazai szépséggel hírbe hozták, köztük Gregor Bernadettel. Ám találgatni teljesen felesleges. Néhány éve a Hot! magazinnak Gregor is csak annyit mondott: „Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak mi ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.”

Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy

Gregor Bernadett és Zámbó Jimmy (Fotó: Fotocentral/Steindl Gabriella)

Az elhunyt sztár legidősebb fia, Zámbó Krisztián azonban nemrégiben meglehetősen közlékenynek bizonyult a témában: „Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (…) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu” – nyilatkozta Lakatos Levente műsorában. 

Ami egészen bizonyos, hogy az ezredforduló előtt több alkalommal is készültek közös fotók Zámbó Jimmyről és Gregor Bernadettről, illetve a színésznő vendégeskedett az énekes Dalban mondom el című televíziós show-műsorában is. Jimmy a felvezetőben a következőképp méltatta a színésznőt: „Szívemből ki merem jelenteni, hogy csodálatos hölgy. És mellette végtelenül tehetséges.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top