nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett viszonya

Zámbó Krisztián elárulta, melyik színésznővel volt viszonya az apjának

A Király legidősebb fia meglepő kijelentést tett édesapja múltjáról.

Zámbó Krisztián kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapjáról Lakatos Levente legújabb videójábanírja a Bors. Az énekes többek között elárulta, vajon igaz-e, hogy a Királynak viszonya volt Gregor Bernadettel. Zámbó Jimmy ugyanis a sírba vitte az igazságot, a színésznő pedig örök némaságot fogadott a témában.

Zámbó Krisztián,

Zámbó Krisztián tudott az apja és Gregor Bernadett viszonyáról – Fotó: Sajtószoba

Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. (…) A saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu” – jelentette ki Zámbó Krisztián, hozzátéve: édesapja nem titkolta előtte a barátnőit.

Valami volt apuban, ami az édesanyámat is megfogta. (…) Azt mondják, apukám az ágyban tudta leginkább magához láncolni a nőket” – mesélte Krisztián, aki Háfra Mariról is tudott. “A barátnői közül ismertem Háfra Marit, az ő viszonyuk a 90-es évek elejéig tarthatott. (…) Lángoló, nagy szerelemnek volt emlegetve, de én nem tudom, mikor volt az” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top