nlc.hu
TV-sztárok

Ezt gondolja Zámbó Jimmy szerelme a sorozatról

„Jimmy meghatározó ember volt az életemben” – két évtized után megszólalt Zámbó Jimmy exe, Háfra Mari

Háfra Mari még az ő karakterét játszó színésznővel is találkozott.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég debütált az RTL+ műsorán a Király című sorozat, ami a legendás énekes, Zámbó Jimmy életét dolgozta fel. A király életében a feleségén, Edit asszonyon kívül azonban volt még egy meghatározó nő: Háfra Mari.

Háfra Mari

Háfra Mari (Fotó: x Archívum Story-Best)

A nyolcvanas évek közkedvelt szupermodellje még a hírnév előtt ismerkedett meg a zenésszel, később pedig a háttértáncosa lett. A viszonyuk másfél évig tartott, ez idő alatt együtt is éltek. A történet végét mindenki ismeri: Jimmy visszatért Edithez, Mari pedig más oldalán találta meg a boldogságot. A néhai modell azóta visszafogott életet él, de most a sorozat apropóján újra felidézte a szerelmüket.

„Jimmy meghatározó ember volt az életemben. Az együtt töltött másfél évünk tele volt nagy amplitúdókkal, de az életemnek ezt a szakaszát már lezártam” – nyilatkozta a Blikk kérdésére. Mari azt is elárulta, hogy a Király készítői vele is konzultáltak, sőt az őt alakító színésznővel, Bíró Panna Dominikával is többször találkozott.

„Látszott, hogy hiteles képet akarnak kapni rólam és a kapcsolatunkról, nem a szóbeszédekből tájékozódtak. Megtisztelő, hogy fontos volt számukra az, hogy hitelesen jelenítsék meg a karakteremet” – mesélte.

A Marit alakító fiatal színésznő szerint a találkozás neki is nagyon sokat segített abban, hogy hitelesen jeleníthesse meg az exmodell alakját.

„Nemcsak a jelmez, a smink és a haj, de a Háfra Marival való beszélgetésem is sokat segített abban, hogy az ő karakterével és magával a szereppel azonosulni tudjak” – mondta Bíró Panna a lapnak.

„Mari fontos szerelem volt Jimmy életében: a Casanova bárban találkoztak, ott is estek szerelembe. Mari és Jimmy viszonyának jellegéből kiindulva, több konfiktushelyzetet el kellett játszanunk, s sok olyan jelenet volt a forgatás során, amelyek lelkileg megterhelők voltak. Ezek megkövetelték azt a fajta érzelmi eksztázist, amit a nézők is láthatnak” – összegezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top