nlc.hu
Aktuális

Háfra Mari egy videóklipben tűnik fel

Így él most Jimmy egykori szerelme, Háfra Mari

Az exmodell ma a nyilvánosságtól visszavonult életet él.

A Király című sorozat dalaiból készült videóklipek már meghaladták a négymilliós megtekintést. A legújabb klip az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” című számhoz készült, amely Zámbó Jimmy és Háfra Mari viharos szerelmi kapcsolatát dolgozza fel. A kisfilm különlegessége, hogy Háfra Mari is szerepel benne, aki a felkérés apropóján hosszú idő után először állt a nyilvánosság elé. Peter Srámek, aki az albumért Fonogram-díjat nyert, a felvételt óriási sikerrel énekli koncertjein.

Csicsák Norbert fülbemászó dallamait és Joós István kifejező szövegét Jimmy egykori kapcsolata ihlette, amelyet az RTL+ felületén elérhető széria is feldolgozott Bíró Panna és Olasz Renátó, majd később Nagy Ervin szerepével. Sokan kíváncsiskodtak, hogy vajon mi történt Háfra Marival, miután modellkarrierje Ausztráliába szólította, és végleg elhagyta a legendás énekest. Az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” videóklip stábja felkérte az egykori múzsát, aki kis gondolkodási idő után igent mondott. A forgatás egyik helyszíne a tihanyi komp, amelyen a 80-as évek felkapott manökenje gondolatban visszarepül az emlékezetes, 1988-as Interpop Fesztivál közös balatoni utazására.

Háfra Mari

Háfra Mari

„A forgatás óta még mindig lebegő üzemmódban vagyok. Ugyanis a rendező, Oláh István és az egész csapat hozzájárult ahhoz, hogy csupa jó érzések törjenek felszínre. Nincs bennem a 35 év távlatában sem fájdalom vagy bánat, inkább egyfajta szeretetérzés és nosztalgia tölt el” – mesélte Háfra Mari, aki ezen korszakról könyvet is írt. Mari egy ideje már az előadó-művészetet és a modellszakmát is hátrahagyta, jelenleg civil munkájában és családjával teljesedik ki a mindennapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top