nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián édesapjáról

Zámbó Krisztián újabb titkokat árult el: „Apukám sosem fogott fegyvert Editre”

A 2023-mas év sok sebet feltépett Krisztiánban.

Január 2-án volt 22 éve, hogy Zámbó Jimmy elhunyt. A Királyt a mai napig hiányolja nem csak a szakma, a rajongók, de gyermekei is. Zámbó Krisztián egy ideje úgy érzi, az ő feladata, hogy megőrizze édesapja hagyatékát, amelyet úgy tesz, hogy feldolgozza a slágereit

Zámbó Krisztián

Fotó: Schumy Csaba

A tavalyi év rengeteg szomorú pillanatot hozott Krisztiánnak. Nem csak azt könnyezte meg, hogy 43 éves lett, ezt a kort pedig édesapja már nem élhette meg, hanem a Király című sorozat is sok sebet tépett fel. 

2023 nagyon más volt, mint a többi. Kezdve a sorozattal, ami felidézte a szörnyű napot, sok sebet feltépett bennem, a sok hazugság pedig felkavart! Apa nem volt szörnyű ember! Ahogy beállítottak engem, abban van némi igazság, hiszen sok dolgot kompenzáltam. Apu nem velem élt, és összezavart, hogy Edit és édesanyám is van. Edittel sem volt rossz kapcsolatom, Apukám pedig sosem fogott fegyvert Editre, ilyen nem történt soha – magyarázta a hot! magazinnak az énekes, aki büszkén idézte fel Jimmy tekintélyét is. – Hatalmas tekintélye volt a szakmában. Mindenki művész úrnak szólította, csak a közeli barátai hívták Jimmynek. Nem azért, mert elvárta volna, hanem mert kiharcolta magának. Istenhívő, vallásos ember volt, csoda szép karácsonyi lemezeket készített; nem mellesleg akkoriban ő öltözködött a legjobban az egész szakmában, erre pedig mindig odafigyelt.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top