nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy és G.w.M rokonok? Reagált Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián a G.w.M-mel való esetleges rokonságáról: „Az örökségemből nem adok semmit!”

Jimmy nagyobbik fia szerint lassan már branddé válik a Királlyal való állítólagos rokonság. Legutóbb Tóth Andi rukkolt elő ezzel.

Zámbó Krisztián és G.w.M első ránézésre nem hasonlítanak egymásra, mégis lehet, hogy rokonok. Mint arról beszámoltunk, a rapper azt állítja, hogy anyai nagymamája Zámbó, kiskorában pedig a dédimamájához sűrűn járt fel Zámbó Jimmy és játszott is vele. Ez nem ez az első eset, hogy egy magyar sztár Zámbó Jimmy rokonának vallja magát, korábban Tóth Andi mondta azt, hogy benne is Zámbó-vér csörgedezik. A legújabb fejleményeket azonban a Király nagyobbik fia, Zámbó Krisztián sem hagyta szó nélkül.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián most már családfakutatást szeretne végeztetni – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Ez egy nagyon meglepő fordulat számomra. Én ismerem G.w.M-et. Sok Zámbóval találkoztam már. Most már az lesz, hogy utána fogok nézni. Biztos van ilyen családfakutatás, és utánanézek már annak, hogy milyen szegről-végről, honnan származunk, kitől származik az én családom, a Zámbó család, mert most már tényleg egyre többen jönnek ilyen sztorikkal. Nem tudom, mi lehet az igazság. (…) Sokan jöttek már oda, hogy rokonok. Lehet, hogy ez már branddé vált. A Tóth Andi is a rokonom állítólag valamilyen szegről-végről, most akkor a G.w.M is ezek szerint. Semmi bajom nem lenne ezzel, meg tök büszkeség. Csak egyet kérek: az örökségemből nem adok semmit, úgyhogy azokat felejtsék el” – reagált a Fókuszban.

Jimmy-nek 4 testvére van, de a teljes családfát még Krisztián sem ismeri, és a nagyszülők, dédszülők származásáról sem tud sokat. 

„Az tény, hogy a G.w.M nagyon tehetséges, rapperként is, énekesként is. Nagyon furcsa, hogy a Tóth Andi is elképesztően tehetséges és nagyon jó énekes. Ebből kifolyólag el tudnám képzelni, hogy van rokoni szál, de én a zöld szememmel és a szőke hajammal! – kicsit eltérünk kinézetre, meg apukám is” – jegyezte meg Zámbó Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top