nlc.hu
TV-sztárok

Zámbó Krisztián így ünnepli születésnapját

43 éves lett Zámbó Krisztián: „Édesapám ezt a kort már nem élte meg”

Azt is elárulta, meddig szeretne élni.

Zámbó Krisztián ma ünnepli 43. születésnapját, mely keserédes számára, ugyanis édesapja, a legendás énekes, Zámbó Jimmy két és fél héttel a 43. születésnapja előtt hunyt el. Nem csak ez nyomja rá a bélyegét az énekes rossz kedvére, menyasszonyával, Takács Zsuzskával pár hete szakítottak

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Instagram)

 „Nem tervezek nagy szülinapi ünneplést. A negyvenediknek megadtam a módját, és majd talán a nyolcvanadiknak fogom. Korábban tisztességesen megünnepeltem a szülinapjaimat, volt minden, ami csak belefér. De negyven felett ez már nem vonz. Az idei ünneplést beárnyékolja az a tudat, hogy édesapám ezt a kort már nem élte meg: nem sokkal a 43. születésnapja előtt halt meg – magyarázta a Borsnak Krisztián, aki elárulta, egy nyugodt vacsorára vágyik, méghozzá nem akárkivel. – Még eldöntöm, de nagyon remélem, hogy Zsuzsi lesz az. Nem kell ebbe semmit belelátni, de 11 évig voltunk együtt, 11 születésnapomat ünnepeltem vele. Ha elfogadja a meghívásom, akkor vele szeretnék étterembe menni.”

Az énekes a lapnak azt is elárulta, törekszik az egészséges életmódra, mostantól naponta szeretne edzeni járni, hogy majd a 80. születésnapján nagy bulit csaphasson. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top