nlc.hu
Sztárok

Újra szakítottak Zámbó Krisztiánék

Zámbó Krisztiánék love sztorija: tegnap reggel szakítottak, délután összejöttek, ma megint szétmentek

Eléggé követhetetlen a szerelmük története.

Hétfő délelőtt (a napszaknak a későbbiekben még fontos szerepe lesz – a szerk.) számoltunk be róla, hogy Zámbó Krisztián egy kommentben jelezte: szakítottak Zsuzskával. Hétfő este (itt jön képbe a napszak) már arról szóltak a hírek, hogy csak hirtelen felindulásból írta ki, hogy elváltak útjaik, igazából együtt vannak.

Zámbó Krisztián és Zsuzska

Zámbó Krisztián és Zsuzska (Fotó: Schumy Csaba)

„Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban. Hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül. (…) Már túljutottunk rajta, és minden rendben van” – mondta a Blikknek Zámbó Krisztián, majd hozzátette, összecsaptak a feje fölött a hullámok, nincs jó passzban, ezért írta ki, amit. 

Ma (tehát kedden kora délután) ismét megosztott egy sztorit, amiben azt írja, vége a szerelemnek. „Nem vagyunk és nem is leszünk együtt, ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, hogy a másik féllel mi van. Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos. Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit és nem akarok erről beszélni többet” – írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Zámbó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top