nlc.hu
TV-sztárok

Megszólalt Zámbó Krisztián kapcsolatáról

„12 évet nem lehet csak úgy kitörölni” – ismét békül Zámbó Krisztián és exe?

Azt is elmondta, bármi is lesz, azt szeretnék magánügyként kezelni.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa az elmúlt tizenkét évben szakítottak már párszor. Tavaly nyáron is külön váltak útjaik, de pár hónap után újra összejöttek, majd Krisztián harmadjára is eljegyezte kedvesét. 

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa

Újra együtt Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa? (Fotó: Facebook/Zámbó Krisztián)

Pár hete viszont viharosan szakítottak, amit az énekes közösségi oldalain osztott meg. Egyik nap kommentben közölte, vége közte és Zsuzska között, másnap azt nyilatkozta, mégis együtt vannak, harmadnap pedig véglegesítette a szakítást. Az elmúlt napokban viszont szárnyra keltek a pletykák, miszerint ismét együtt vannak, ugyanis visszakövették egymást Instagramon. A Blikk felkereste Krisztiánt, aki őszintén elmondta, mi van most köztük. 

„Egyértelmű, hogy tizenkét évet nem lehet csak úgy kitörölni. Zsuzsival mindketten egyetértünk abban, hogy fontos számunkra a másik, és örökké számíthatunk majd egymásra. Tény, hogy a napokban többször is találkoztunk, elmentünk együtt helyekre, de ebbe felesleges többet belegondolni, mint ami. Barátok vagyunk, és hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre mi sem tudjuk – mondta az énekes, aki hozzátette, ha össze is jönnek, az most már magánügy lesz. – Hogy mi lesz velünk, az csak rám és Zsuzsira tartozik. Nem szeretném, ha az emberek elkezdenének konspirálni, a továbbiakban pedig kérem, tartsa mindenki tiszteletben, hogy a magánéletemmel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni. Abból, hogy néha elmegyünk együtt moziba vagy ebédelni, nem kell messzemenő következtetéseket levonni, és örülnék, ha nem készülnének rólunk ilyenkor lesifotók.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top