nlc.hu
TV-sztárok

Zámbó Jimmy és fia kapcsolata

Fia fecsegte ki Zámbó Jimmy titkát

Zámbó Krisztián olyan részleteket árult el az apjáról, amiről eddig nem tudtunk.

Már 22 éve annak, hogy nincs közöttünk Zámbó Jimmy. A családja érthető módon nehezen viselte a halottak napját. Az énekes fia, Zámbó Krisztián most megnyílt, és egy eddig nem ismert történetet mesélt el az édesapjáról.

Zámbó Krisztián – aki nemrég a Nyerő Párosban is feltűnt, és többek között Jimmy dalaiból is előadott Curtiséknek – a Csepeli temetőben tette tiszteletét apja sírjánál, ahol a mai napig több százan látogatják meg Jimmyt. A Király (akinek nemrég árulni kezdték a nyaralóját) családtagjai nehezen küzdenek meg az előadó hiányával, ám Krisztiánnak egy kedves, megható emlék segít a feldolgozásban. Jimmy halálát a gyermekei szerint azért is nehezebb elfogadni, mert nem természetes halállal halt meg, hanem egy hirtelen és végzetes baleset vette el tőlük az édesapjukat.

Jimmy legidősebb fia nem tagadja, hogy az énekes nem volt könnyű ember, ám próbált a gyermekeinek mindenben segíteni és jó apa lenni, ehhez fűződik Krisztián emléke is. Mivel a Király sokat volt távolt otthonától a fellépések miatt, ezért egy dalt írt a fiához Kisfiam címmel. Krisztián erről így írt egy Instagram-posztban: „9 éves kisfiú voltam és édesapám megírta ezt a dalt azért, mert nagyon messze voltunk egymástól.

Nem az öcsém énekelte, de neki is szólt ez a dal, azt mondta apu, hogy este 22:00-kor nézzek fel a csillagokra és abban az időben, még ha messze is van tőlem, mondjam a csillagoknak, hogy jó éjszakát édes apucikám, és abban a pillanatban Ő is azt mondta… jó éjt, Drága kisfiam.

,

 

A kommentszekcióban az együttérző kommentek mellett egy érdekes kérdés is felbukkant Krisztián felé: „Az eszedbe jutott, hogy te és Szebasztián előadnátok? El tudnálak képzelni benneteket egy színpadon.” Ám erre az énekes egy nagyon határozott „Nem!!!” válasszal fejezte ki, hogy ez a dal milyen mélyen érinti őt és az egész családot.

Zámbó Krisztián már bizonyította az évek során, milyen féltve őrzi apja zenei örökségét: folytatta azt a munkát, amit a Király hagyott maga után, így neki is köszönhető, hogy a mai napig a fél ország tud idézni Jimmy legendás slágereiből. Krisztián nemcsak a saját életéről, hanem gyakran a gyerekkori emlékeiből is megoszt részleteket a rajongókkal. Régi fotókat, felvételeket mutat a nagyközönségnek, melyeket eddig csak a család szűk köre ismert. Nemrég egy 1997-ből összeállított videót tett közzé az Instagram-oldalán, melyben bepillantást nyerhettünk a Király és fiai gyerekkori pillanataiba. Krisztián ezzel is erősítette azt, hogy több generáció is a szívébe zárta Jimmyt és a dalait.

Zámbó Jimmy és fiai Krisztián, Sebastián és Adrián

Zámbó Jimmy és fiai: Krisztián, Szebastián és Adrián (Fotó: Nagy Zoltán)

Zámbó Krisztián persze nemcsak a Király miatt kerül a címlapokra: ő az egyik sztár, akinek például nagyon várjuk az esküvőjét Takács Zsuzskával. Az énekes és kedvese már 12 éve egy pár, és minimum viharosnak mondható kapcsolatukat több szakítás és lánykérés is tarkította. Úgy tűnik azonban, hogy Krisztiánnál elérkezett a pont, amikor már a jegyességből házasság lehet: „Azért már 43 éves vagyok, és itt van a párom, Zsuzsika, akivel már nyüstöljük egymást 12 éve. Háromszor jegyeztem el őt az elmúlt években.

Igazság szerint az van, hogy én nem akartam erőltetni semmit, és igazából arra jöttünk rá, hogy most érett be a kapcsolatunk arra, hogy igazán elfogadjuk egymást.

Kitűztük jövőre az időpontot, és már gondolkodunk, kiket hívjunk meg, tehát most már tényleg komolyan vesszük ezt a dolgot. De azért szeretnénk rákészülni. Egyszer akarunk megházasodni, úgyhogy az legyen tökéletes” – jelentette ki az énekes.

Egyébként Zsuzsikáról az is kiderült, amikor Jimmy viaszszobrát együtt megnézték, hogy bejön neki a Király. Erről így beszélt Krisztián: „Kicsit ő is közel kerülhetett apuhoz, láthatta, milyen testalkata volt, hogy olyan hosszú lábai vannak, mint nekem. Négyszemközt, nevetgélve meg is jegyezte, hogy bejön neki apu, mint férfi! Ez nekem is bók, hiszen egy vérből valók vagyunk, hasonlítunk egymásra apuval.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top