nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik még csak szervezik az esküvőt

5 sztár, akinek már nagyon várjuk az esküvőjét

Többen már a szervezésbe is belekezdtek, de a várva várt időpont mindig csúszott.

A legtöbb ember, akinek van már ebben tapasztalata, az tudja, egy esküvőt megszervezni nem pár napos történet. Persze, a szerencsésebbek szakembert bíznak meg azzal, hogy minden tökéletesen alakuljon a nagy napon, de vannak olyanok is, akik maguk szeretnék megtervezni a legapróbb asztaldíszeket is. 

Idén jó pár sztár egybekelt már, és gyönyörűbbnél gyönyörűbb lagzikat tartottak, amiket öröm volt nézni. Páran viszont leragadtak a tervezés, szervezés szakaszában és hiába tűztek már ki többször is időpontot a menyegzőre, valamiért mindig elmaradt. Mi viszont izgatottan várjuk ezeknek a sztárpároknak az esküvőjét. 

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Zdroba Patrik, Bádoki Bettina

Fotó: Trenka Attila

Több mint három éve van együtt az X-Faktorból ismert énekes, Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Bettina. A szerelmesek tavaly még a Nyerő Párosban is bizonyították, erős lábakon áll a kapcsolatuk. Az eljegyzés már megtörtént, sőt, a nagy napot is elkezdték szervezni, de úgy tűnik, a lakodalomra még várni kell. 

Elkezdtük szervezni, az én ruhám is készül – ami amúgy nem baj, mert legalább meg lesz előre –, de egyszerűen annyira nem volt időnk mostanában. Nagyon sokat dolgozom én is, ő is, annyi minden volt az életünkben, hogy hiába van esküvőszervezőnk, még vele se nagyon tudtuk összeegyeztetni, hogy találkozzunk, megbeszéljünk mindent, és hát helyszínünk sincs mégmondta nem olyan régen Bettina, majd vőlegénye is kiegészítette. –

Az ebben a jó, hogy azért mindketten úgy vagyunk ezzel a dologgal, hogy nem ragaszkodunk görcsösen ahhoz, hogy minél előbb házasodjunk össze.

Teljesen átadtam a stafétát, úgyhogy a kis szerelmem intéz mindent. Lehet, ezért nem jutunk sehova.” 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Hajdú Péter és Láng Eszter

Fotó: Schumy Csaba

Hajdú Péter és Láng Eszter már két éve tervezik, hogy egybekelnek, de mindeddig nem került rá sor, pedig már közös gyermekük is született. A műsorvezető korábban elmondta, annyira elfoglaltak a pici és a sok munka miatt, hogy még a tervezési szakaszba sem jutottak el. 

Petit a férjemnek hívom, annak tekintem, noha még nem esküdtünk meg. Nem is tudom, mikor lesz arra időnk. Ha valaki elénk állna azzal, hogy megszervezi a nagy napunkat, azonnal rávágnánk, legyen! Akár már holnap oltárhoz állnánk, mivel biztosak vagyunk egymásban. Jókat szoktunk mulatni azon, hogy a sajtó többet foglalkozik az esküvőnkkel, mint mi magunk. De erre most még várni kell. Mi már annak is örültünk, hogy idén nyáron legalább nyaralni eljutottunk” – nyilatkozta a napokban a műsorvezető menyasszonya. 

Yvonne Dederick és dr. Károlyi Zoltán

Yvonne Dederick és dr. Károlyi Zoltán

Fotó: Olajos Piroska

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárjának tavaly májusban kérte meg a kezét orvos párja. Habár már akkor úgy volt, ősszel össze is házasodnak, végül nem úgy alakultak a dolgok. 

Amikor megkérte a kezemet, akkor nagyon örültünk és optimistán rányomtuk, hogy pár hónapon belül meglesz a dolog. Akkor elkezdtük, hogy kis körben, de mit is jelent a kis kör? Elkezdtünk stresszelni az egészen és annyira elvitte a hangsúlyt, közben pedig összeköltöztünk, hozzánk költözött az ő kislánya is. Úgyhogy most a hangsúly inkább arra kellett, hogy integrálódjon a család. Igazából sokkal fontosabb volt, hogy megtanuljunk így együtt élni. Nem akartam, hogy elvigye a jó energiákat az, hogy meg akarunk felelni családnak, barátoknak, hanem szépen megtervezzük – magyarázta tavaly Yvonne, aki áprilisban az nlc-nek azt mondta, ősszel viszont megtartják a nagy napot. 

Szeptemberben lesz az esküvőnk és kis ceremóniát tervezünk.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska

Fotó: Trenka Attila

Ha valakinek bekéne mutatni, milyen egy igazán viharos kapcsolat, biztosan Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska példáját vennénk elő. Az énekes és kedvese 12 éve alkotnak egy párt, ez idő alatt négy hangos szakításon, és három annál is hangosabb lánykérésen vannak túl. Most azonban úgy érzik, végre mindketten megértek arra, hogy komolyabb vizekre evezzenek és a lánykérésből esküvő legyen. 

Azért már 43 éves vagyok, és itt van a párom, Zsuzsika, akivel már nyüstöljük egymást 12 éve. Háromszor jegyeztem el őt az elmúlt években. Igazság szerint az van, hogy én nem akartam erőltetni semmit, és igazából arra jöttünk rá, hogy most érett be a kapcsolatunk arra, hogy igazán elfogadjuk egymást. Volt egy pillanat az öcsém esküvőjén, amin el is érzékenyültem, mikor esküt tettek egymásnak. Zsuzsika a hátam mögött volt, ránéztem, és akkor úgy megéreztük, egymásra mosolyogtunk. Ez úgy jött. 12 év alatt nem igazán jött, bár tudtuk, hogy az életünket együtt fogjuk tölteni, de ez volt az igazi hatás, hogy most már jó lenne. Kitűztük jövőre az időpontot, és már gondolkodunk, kiket hívjunk meg, tehát most már tényleg komolyan vesszük ezt a dolgot. De azért szeretnénk rákészülni. Egyszer akarunk megházasodni, úgyhogy az legyen tökéletes” – jelentette ki pár hete az énekes. 

Nyertes Zsuzsa és párja, Gulyás Attila

Nyertes Zsuzsa és Gulyás Attila

Fotó: Olajos Piroska

Nyertes Zsuzsát 4 évvel ezelőtt jegyezte el a kedvese. A 64 éves színésznő örömmel mondott igent, de Attila egyelőre nem vezette őt oltár elé.

Nekem a papír nem fontos, inkább a házasság szentsége: templomban, Isten előtt. Engem az zavar, hogy tulajdonképpen bűnös kapcsolatban élek 48 éve

 – mesélte év elején a művésznő, aki később csak sejtelmesen utalt arra, lesz-e valaha esküvő vagy sem. – Nem kapkodtuk el. A legnagyobb érdem Attilának jár, hogy ennyi évet mellettem kibírt. Igazából mi túl korán találkoztunk, tizenhat voltam, apuci tizennyolc, mindenki építette a karrierjét, tanultunk… Nagy esküvő lesz majd egyszer, egy hatalmas… de nem nekem, hanem a Zsuzsónak. Rólunk ennyit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top