nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péterék az esküvőjük csúszásáról

Kiderült, miért nem házasodtak még össze Hajdú Péterék

Megszólalt a műsorvezető menyasszonya.

Hajdú Péteréknek nem egészen úgy alakult a nyaruk, ahogy azt elképzelték, még az egyhetes nyaralás alatt is végig dolgoztak. Mint a műsorvezető menyasszonya, Láng Eszter mesélte a Story magazinnak, semmire sincs idejük, még összeházasodni sem. 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Túl elfoglaltak az esküvőszervezéshez Hajdú Péterék – Fotó: Story magazin – címlap

„Petit a férjemnek hívom, annak tekintem, noha még nem esküdtünk meg. (…) Nem is tudom, mikor lesz arra időnk. Ha valaki elénk állna azzal, hogy megszervezi a nagy napunkat, (…) azonnal rávágnánk, legyen! Akár már holnap oltárhoz állnánk, mivel biztosak vagyunk egymásban. (…) Jókat szoktunk mulatni azon, hogy a sajtó többet foglalkozik az esküvőnkkel, mint mi magunk. De erre most még várni kell. Mi már annak is örültünk, hogy idén nyáron legalább nyaralni eljutottunk” – árulta el Hajdú párja, aki már nagyon várja, hogy újra kinyisson a kisfia bölcsődéje.

„Peti gőzerővel az új műsorára készül (a Beköltözve szeptemberben indul a YouTube-on – szerk.). Ráadásul az üzlettársammal, Mattesz Csillával a meglévő 7 Baby Spa mellett szeptember végéig 6 új üzletet nyitunk, ami rengeteg melóval jár. Erről szól most az élet, de még inkább az anyaságról, a kettő között meg igyekszem jól lavírozni” – vallotta be Eszter.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top