nlc.hu
Sztárok

Sztáresküvők, amiket várunk

Ezeket a sztáresküvőket várjuk 2024-ben

Biztos mindegyik csodálatos lesz.

A legtöbb ember, akinek van már ebben tapasztalata, az tudja, egy esküvőt megszervezni nem pár napos történet. Persze, a szerencsésebbek szakembert bíznak meg azzal, hogy minden tökéletesen alakuljon a nagy napon, de vannak olyanok is, akik maguk szeretnék megtervezni a legapróbb asztaldíszeket is. Idén jó pár sztár egybekelt már, és gyönyörűbbnél gyönyörűbb lagzikat tartottak, amiket öröm volt nézni. Páran viszont leragadtak a tervezés, szervezés szakaszában és hiába tűztek már ki többször is időpontot a menyegzőre, valamiért mindig elmaradt. Mi viszont izgatottan várjuk ezeknek a sztárpároknak az esküvőjét. 

Hajdú Péter és Láng Eszter

Hajdú Péter és párja Láng Eszter

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter (Fotó: Schumy Csaba)

Péter és Eszter már két éve tervezik, hogy egybekelnek, de mindeddig nem került rá sor, pedig már közös gyermekük is született. A műsorvezető korábban elmondta, annyira elfoglaltak a pici és a sok munka miatt, hogy még a tervezési szakaszba sem jutottak el. 

Petit a férjemnek hívom, annak tekintem, noha még nem esküdtünk meg. Nem is tudom, mikor lesz arra időnk

Ha valaki elénk állna azzal, hogy megszervezi a nagy napunkat, azonnal rávágnánk, legyen! Akár már holnap oltárhoz állnánk, mivel biztosak vagyunk egymásban. Jókat szoktunk mulatni azon, hogy a sajtó többet foglalkozik az esküvőnkkel, mint mi magunk. De erre most még várni kell. Mi már annak is örültünk, hogy idén nyáron legalább nyaralni eljutottunk” – nyilatkozta a korábban a műsorvezető menyasszonya. 

Yvonne Dederick és dr. Károlyi Zoltán

Yvonne Dederick

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárjának tavaly májusban kérte meg a kezét orvos párja. Habár már akkor úgy volt, ősszel össze is házasodnak, végül nem úgy alakultak a dolgok. 

Amikor megkérte a kezemet, akkor nagyon örültünk és optimistán rányomtuk, hogy pár hónapon belül meglesz a dolog. Akkor elkezdtük, hogy kis körben, de mit is jelent a kis kör? Elkezdtünk stresszelni az egészen és annyira elvitte a hangsúlyt, közben pedig összeköltöztünk, hozzánk költözött az ő kislánya is. Úgyhogy most a hangsúly inkább arra kellett, hogy integrálódjon a család. Igazából sokkal fontosabb volt, hogy megtanuljunk így együtt élni. Nem akartam, hogy elvigye a jó energiákat az, hogy meg akarunk felelni családnak, barátoknak, hanem szépen megtervezzük” – magyarázta 2022-ben Yvonne, aki áprilisban az nlc-nek azt mondta, ősszel viszont megtartják a nagy napot, amire tudomásunk szerint nem került sor. Talán jövőre. 

Henry Kettner és Kiss Rebeka

Henry Kettner és párja, Rebeka

Fotó: Trenka Attila

Az influenszer és kedvese két éve alkotnak egy párt, augusztusban pedig a lánykérésre is sor került. De hogy mikor lesz az esküvő? Arról decemberben így nyilatkoztak

Ha minden jól megy, jövőre összeházasodunk, bár még a dátumot nem tűztük ki, helyszínt már néztünk, és persze a menyasszonyi ruháról is van elképzelésem. Igaz, az mindig változik. Kislányként hercegnős, habos ruhát képzeltem el, aztán a szűk, sellőstílusú volt a favorit, máskor meg egy kiskosztüm. Látunk egy filmben egy menyasszonyi ruhát, vagy egy magazinban, és máris változik az elképzelés” – mondta Rebeka, mire Henry azzal egészítette ki, reméli a jövő karácsonyt már férj és feleségként ünnepelhetik majd. 

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé 

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup

Fotó: Instagram

A sztáredző november elején büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, hogy megkérte kedvese kezét, aki igent mondott az edzőnek. A szerelmesek egy közös képpel tudatták a nagyvilággal, hogy hamarosan összekötik az életüket. A 35 éves Tusup 2022-ben tűnt fel először Viktória Instagramján. A közös munkából szerelem lett, a jelek szerint pedig hamarosan házasság.

Két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!

Hogy jövőre összeházasodnak-e, jó kérdés, ugyanis pár héttel az eljegyzés után kiderült, Viki első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top