nlc.hu
Sztárok

Henry Kettner a kapcsolatáról

Henry Kettner: „Jövőre talán férjként és feleségként karácsonyozunk”

Mindenben lépésről lépésre haladnak.

Henry Kettner és Kiss Rebeka két éve alkotnak egy párt, idén pedig a Nyerő Párosban is megmutatták, milyen stabil lábakon áll a kapcsolatuk. Ahogyan azt a nézők is észrevehették, kapcsolatukat nem csak a harmónia, de a rengeteg humor is egyben tartja. 

Henry Kettner és párja, Rebeka

Fotó: Trenka Attila

Az influenszer augusztusban kérte meg kedvese kezét, most pedig a karácsonyi készülődés közepén a Story magazinnak mesélt arról, természetesen itt nem szeretne megállni. 

Mint mondja, lépésről lépésre haladnak, a karácsony pedig tökéletes szemlélteti a kapcsolatuk fejlődését. „A korábbiakat ifjú párként töltöttük, majd már egy fedél alatt élve, a mostanit jegyesekként, jövőre pedig talán férjként és feleségként karácsonyozunk. Az azt követőt pedig szülőként – jelentette ki Henry, akit Rebeka egészített ki. – Én szeretnék két-három évet várni a gyermekvállalással, különben is előbb az esküvőt szervezzük meg. Ha minden jól megy, jövőre összeházasodunk, bár még a dátumot nem tűztük ki, helyszínt már néztünk, és persze a menyasszonyi ruháról is van elképzelésem. Igaz, az mindig változik. Kislányként hercegnős, habos ruhát képzeltem el, aztán a szűk, sellőstílusú volt a favorit, máskor meg egy kiskosztüm. (…) Látunk egy filmben egy menyasszonyi ruhát, vagy egy magazinban, és máris változik az elképzelés.

A szerelmesek a magazinnak arra is kitértek, hogyan telnek náluk az ünnepek. „Szenteste mindkettőnk családját meglátogatjuk – kezdte Rebeka, mire Henry vette át a szót és felidézte első karácsonyát kedvese szüleinél. – És ott énekelni is kell. Amikor először karácsonyoztam jövendő anyósoméknál, elmeséltem, hogy apunál milyen ciki, hogy csengetnek, aztán elénekeljük a Mennyből az angyalt. Mindannyian szigorú szemmel néztek és közölték, hogy náluk évek óta ez a családi hagyomány. Majd elsüllyedtem… De tiszteletben tartom, és valójában kedves dolog ez, olyannyira, hogy tavaly, amikor Rebekával Finnországban töltöttük az ünnepet, interneten keresztül kellett énekelnünk velük. Vagyis én ültem egy fotelben és nevettem, egyszerűen nem bírom nevetés nélkül énekelni a Mennyből az angyalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top