nlc.hu
Sztárok
Eljegyzés Henry Kettneréknél

Henry Kettner megkérte a barátnője kezét

Henry Kettner és Rebeka két éve alkotnak egy párt. Az utazóvlogger most már elérkezettnek látta az időt, hogy feltegye barátnőjének a nagy kérdést.

Elhatározta magát Henry Kettner és feltette barátnőjének, Rebekának a nagy kérdést. Igaz, ehhez előbb komoly tervezőmunkára, némi családi segítségre, egy repülőre és egy hajóra is szükség volt. 

Henry Kettner és Rebeka

Rebeka és Henry Kettner Fotó: TV2

Már korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, de egy hónapja kezdtem el készülni a lánykérésre. Nagyon jól megvagyunk Rebekával, jó ideje együtt is élünk és szerettem volna még magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Egy játékkal készültem neki, borítékokat kellett nyitnia, ami végül elvezette egy Zadarba szóló repjegyhez – természetesen a családja is sokat segített, hogy minden a terv szerint menjen. Ott hajóra szálltunk, majd egy kis sziget felé vettük az irányt, ahol a világítótorony tetején, naplementében tettem fel neki a nagy kérdést – IGEN-t mondott” – mesélte Henry.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top