nlc.hu
Sztárok

Henry Kettner az ünnepi tervekről

Henry Kettner: „Fehér karácsonyt szeretnénk, ezért külföldön töltjük az ünnepeket”

Idén jegyespárként töltik a karácsonyt és nincs kizárva, hogy jövőre már házasokként ünnepelnek.

Hogyan töltitek idén az ünnepeket?

Rebeka már december elsején felállította a fát, és onnantól kezdve minden napra készült nekem egy meglepetéssel. A Szentestét és a karácsony napjait Lengyelországban töltjük, mert fehér karácsonyt szeretnénk, és ez ott adott.

Henry Kettner és párja, Rebeka

Fotó: Trenka Attila

Mennyiben lesz már jegyespárként a karácsony? 

Olyan szempontból más lesz, hogy innentől kezdve még nagyobbak a lépcsőfokok a kapcsolatunkban, az is lehet, hogy jövőre már házasokként töltjük a karácsonyt. Aztán jön a következő, hogy jön az első gyerekünk, majd a következő és így tovább… 

Milyen szokásokat tartotok minden évben? 

Először anyukámékhoz, majd Rebeka szüleihez megyünk Szenteste. Amikor először karácsonyoztam náluk, elmeséltem, hogy mennyire utáltam, hogy apukáméknál üvöltve kell énekelni a Mennyből az angyalt a karácsonyfa körül. Ekkor mindenki elhallgatott, rám néztek és mondták, hogy ez bizony náluk is így van. Először azt hittem, csak viccelnek, aztán rá kellett jönnöm, hogy tényleg ez a helyzet.

Tárgyakat vagy élményt adtok egymásnak?

Ez változó, inkább az élményekben hiszünk, de ha tudjuk, hogy a másiknak szüksége van valamire, vagy régóta vágyik rá, akkor meglepjük vele a másikat.

Már jegyespárként ünnepelnek

Henry Kettner nyáron kérte meg szerelme, Rebeka kezét. Az influenszer sokáig szervezte a lánykérést, ám minden fáradtságot megért, hiszen nagyon jól sikerült, ráadásul igent mondott a párja. 

„Már korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, de egy hónapja kezdtem el készülni a lánykérésre. Nagyon jól megvagyunk Rebekával, jó ideje együtt is élünk és szerettem volna még magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Egy játékkal készültem neki, borítékokat kellett nyitnia, ami végül elvezette egy Zadarba szóló repjegyhez – természetesen a családja is sokat segített, hogy minden a terv szerint menjen. Ott hajóra szálltunk, majd egy kis sziget felé vettük az irányt, ahol a világítótorony tetején, naplementében tettem fel neki a nagy kérdést – IGEN-t mondott” – mesélte korábban a videós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top