nlc.hu
TV-sztárok

Henry Kettner a karácsonyról és a szilveszterről

Henry Kettner a szilveszteri tervekről: „Ezúttal visszafogottan ünneplünk”

A vlogger az nlc-nek mesélt a szilveszteri és a karácsonyi tervekről.

Henry Kettner és szerelme, Rebeka korábban azt tervezték, hogy elutaznak az ünnepekre, ám két héttel ezelőtt új családtag költözött hozzájuk. Egy kiskutya, aki a karácsonyi és a szilveszteri terveiket is felülírja, ám ezt egyáltalán nem bánják.

„Mivel lett egy kiskutyánk, most nem utazunk el sehova. Korábban említettem, hogy szeretem a karácsonyokat külföldön tölteni, de a kutya miatt megbeszéltük, hogy maradunk. Természetesen a családdal leszünk, szenteste először az én szüleimmel, majd megyünk a párom, Rebeka családjához. Nemrég új lakásba költözünk, elég jól haladunk a berendezéssel, de egyelőre nincs olyan állapotban, hogy mi vendégeljük meg a családjainkat” – kezdte az nlc-nek a vlogger, aki titokzatosan mesélt a barátnője ajándékáról.

„Nagyon egyedi ajándékokat találtam ki Rebekának, sokat is gondolkoztam rajta és biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki, de egyelőre nem árulnám el” – mondta Henry.

Henry Kettner és Rebeka

Fotó: Instagram

Szó esett arról is, hogy hol lesznek 2022 utolsó estéjén. „A szilveszteri terveket is felülírja a kiskutya, hiszen nem akarjuk otthon hagyni, főleg, hogy valószínűleg tűzijátékozni fognak a környéken. Nem tudjuk, hogy fél-e ezektől a zajoktól, de nem szeretnénk, ha rossz élménye lenne ezzel kapcsolatban, úgyhogy vele leszünk. 1-2 barátunk valószínűleg átjön zenélni, társasozni, de visszafogottan ünneplünk ezúttal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top