nlc.hu
TV-sztárok

Shane Tusup magánélete

Shane Tusup eljegyezte a szerelmét – Fotó a párról

A pár szárnyal a boldogságtól.

Shane Tusup büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, hogy megkérte kedvese, Nagy Viktória Zoé kezét, aki igent mondott az edzőnek. A szerelmesek egy közös képpel tudatták a nagyvilággal, hogy hamarosan összekötik az életüket. A 35 éves Tusup 2022-ben tűnt fel először Viktória Instagramján. A közös munkából szerelem lett, a jelek szerint pedig hamarosan házasság.

„Két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!” – írta a sztáredző a képhez.

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Simon Gábor)

Munkából szerelem 

Idén áprilisban robbant a hír, miszerint Shane már több mint fél éve újra boldog párkapcsolatban él. A tréner ismét munka közben ismerte meg a szerelmét: kedvese Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akinek korábban segítette az IFBB világbajnokságra való felkészülését. Az edzés közös pont az életükben, hiszen így jöttek össze, de a konditermen túl is minden percüket együtt töltik. „Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – mesélte korábban Tusup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top