nlc.hu
TV-sztárok
Shane Tusup tökéletes lánykérése

Így jegyezte el kedvesét Shane Tusup

Az edző és szerelme, Nagy Viktória Zoé bepillantást engedtek az eljegyzésük részleteibe.

Shane Tusup a közösségi oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy megkérte a szerelme, Nagy Viktória Zoé kezét, aki boldogan igent mondott a sztáredzőnek. A közös fotó alatt ezt írta Tusup: „Két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!”

Az edző és kedvese 2022-ben ismerkedtek meg egy közös munka során, amelyből aztán nagyon gyorsan lett kapcsolat és hamarosan házasság. Legalábbis a nyilvános része volt csak gyors, ugyanis akkor derült ki a kapcsolat, amikor már fél éve együtt volt Shane és Viktória. Az edző nem keresgélt a szakmáján kívül, Viktória fitneszmodell, akinek Tusup korábban segített az IFBB világbajnokságra felkészülni.

Az edzés szerelmesei mindketten, így a közös munka és hobbi is adott számukra. „Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – mondta korábban Tusup.

Még közelebb engedték a nézőket a magánéletükhoz, amikor ma reggel a TV2 Mokkájában beszéltek arról, hogyan jutottak el az eljegyzésig. „Nagyon régóta ismerem Vikit, úgyhogy ez nem volt igazán kérdés, természetes módon adódott – mondta Tusup. – Már több mint egy éve együtt vagyunk, és annyira jól passzolunk egymással, a reflektorfény nélkül is nagyon jól tudunk nőni a kapcsolatban, úgyhogy magától értetődő volt.” Tusup elmondása szerint nem is maga az eljegyzés volt számukra a kérdés, hanem az, hogy milyen módon tehetik olyan széppé és különlegessé, hogy örökre emlékezetes maradjon a lánykérés.

Tusup azért nem beszélt meg az eljegyzés körül minden részletet leendő menyasszonyával, Viktóriát – aki idén nyáron a Magyarok Világszépe versenyen is döntős lett – meg is lepte alaposan a lánykérés:

Azt tudom, hogy nagy tervek előzték meg, és nagyon sokat gondolkozott azon, hogy mégis hogyan kellene.

Tusup a lány anyját és a saját édesanyját is beavatta a lánykérés terveibe, akik remekül tartották a titkot, így Viktória nem is sejtette, hogy nem egy egyszerű esti sétára mennek fel a Citadellához. 

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

„Az első randink a Citadellán volt. Elmentünk sétálni, utána pedig vacsorázni mondta Viktória a Mokkában. – Most azt mondta nekem, azon a napon, hogy egy ginkóstolóra kell mennünk a Citadellára. Közben öt perccel előtte hívta az üzleti partnere, hogy ezt lemondták. És nem is értettem, hogy miért nem ideges. Üzletről van szó, ilyenkor már ideges szokott lenni. De nem baj, felmegyünk, sétálunk. Mondtam, meglepően nyugodt, de oké, sétáljunk. Elkezdtünk sétálni, naplemente volt, és valahogy feljöttek ezek, hogy nyilván az első randi is itt volt, és hogy mennyi mindent éltünk át együtt.

Szó szerint nem tudnám visszamondani, mert elkezdett folyni a könnyem, attól, hogy ilyen szépeket mondott. És akkor hirtelen csak láttam, hogy letérdel, és annyit tudtam kérdezni, hogy »Tényleg?«

Shane annyit fűzött hozzá a szerelme beszámolójához, hogy „Reménytelenül romantikus vagyok, a legtökéletesebb módját akartam megtalálni a lánykérésnek, hiszen ezt el fogja mesélni a gyerekeinknek is.”

Tusup egyébként bonyolultabb lánykérésben gondolkodott az elején: hőlégballonon akarta megkérni kedvese kezét, mert az első randijukat is egy hőlégballonra tervezte, ám mindkét alkalommal ezt rajta kívülálló okok miatt lemondták. Ezen a ponton az édesanyja szólt rá Tusupra, hogy ne gondolkodjon annyit, hiszen jól ismeri Viktóriát, nem extra mutatványra van szüksége, csak egy romantikus lánykérésre. A látszat szerint ennél jobban nem is sikerülhetett volna az eljegyzés, ahogy Tusup fogalmazott: „Meseszerű eljegyzésünk volt.” Arra a kérdésre, hogy mikor lesz a házasság, azt válaszolta a pár, hogy ez még képlékeny, de egy éven belül szeretnék megtartani a lagzit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top