nlc.hu
TV-sztárok

Shane Tusup üzleti élete szárnyal

Shane Tusup: „Biztos hallottátok a pletykát, hogy tönkrementem, sajnálom, de ez nem igaz”

Videón mutatta meg a valóságot.

Shane Tusup az elmúlt hónapokban leginkább szerelmi ügyei miatt került az újságok hasábjaira, mindeközben keményen dolgozik, hogy karrierjét építse. A sikerek szép számmal érkeznek, nem olyan régen az egyik bulvárlap mégis arról számolt be, volt olyan üzlete Shane-nek, ami nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket

Shane Tusup

Fotó: Simon Gábor

„Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem. A törökbálinti autómosó és az étterem egy két részből álló csomag lett volna, az egyiket a másik nélkül nem volt érdemes működtetni, de ezzel semmi gond nincs, az ember ilyenkor új vizekre evez. Áprilisban megnyitottam az Agora irodaházban a második autómosómat, ami viszont felkapott lett, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. A lounge étterem ötletét sem vetettem el, ha megtalálom a megfelelő helyet, megnyílik. Amire most nagyon büszke vagyok és hatalmas elismerés számomra, az a saját ginmárkám, amellyel aranyérmes lettem a Global Gin Masters nemzetközi versenyen London Dry kategóriában, illetve második lettem az Ultra Prémium kategóriában. Ezzel a márkával hamarosan a nemzetközi piacra is betörünk” – nyilatkozta akkor Shane. Habár elmondta, milyen sikereket ér el, mégis sokan arról írtak, mi nem jött össze neki.

Az úszóedző most egy hosszú posztban cáfolta meg a rosszindulatú pletykákat és árulta el, milyen nagy dobásra készül. 

„Biztos vagyok benne, hogy már olvastatok vagy hallottatok szaftos pletykákat arról, hogy »tönkrementem«! Sajnálom, de ez nagyon távol áll a valóságtól. Tulajdonképpen adtam egy hosszú személyes interjút egy hírportálnak, de azt gondolom, mindenki inkább volt kíváncsi a szaftos pletykára, mintsem a tényeken alapuló komoly üzleti döntéseimre. Őszintén szólva hosszabb ideje tartottam magamban ezt a bejelentést, még nem álltam készen, hogy megosszam a világgal, de a szalagcímek ezt most kikényszerítik belőlem. Tehát minden további nélkül büszkén osztom meg veletek Budapest gyémántját. A Black Diamond SkyBart! 2024 nyarán nyitunk, az ország legszebb luxus SkyBarjával! A Black Diamond SkyBar otthona a vadonatúj, Duna-parton található Infinity épület 12. emeletének tetőtere lesz. 4 emelettel feljebb leszünk az összes többi épülethez képest. Magyarország legmagasabb SkyBarjaként, 360 fokos kilátással a városra. 412 négyzetméteren félig fedett, félig nyitott térrel, a legelegánsabb látogatható komplexum leszünk egész évben. Ami pedig felteszi a pontot az »i«-re: Lesz egy kiterjesztett Infinity »végtelen« medence a SkyBar széleit körbeérve, ahonnan csodálatos kilátás fog nyílni a városra. Mi lehetne jobb otthona a DMND Gin-nek?! Ez lesz a legnagyobb és legmerészebb projekt eddigi pályafutásom során. Tudjátok, srácok, én is ember vagyok… és mindig vissza kell kanyarodnom ahhoz a filozófiához, amit a beszédeimmel, a workshopokkal is igyekszem tanítani… vagy közvetlenül a sportolóimnak, hogy célorientáltak maradjanak. Az üzleti élet olyan, mint a sport. Semmit sem kapunk meg egyszerűen, amiért érdemes lenne élni. Nincsenek egyszerű döntések. Készen kell állnunk áldozatokat hozni, hogy közelebb kerülhessünk az álmainkhoz. Ez történt velem. Fel kellett áldoznom egy projektet, hogy a sokkal fontosabb célra tudjak összpontosítani. A nap végén azonban az összes átvirrasztott éjszaka, korai reggel és őrült nagy nyomás megéri. Amikor ott állsz, hogy megvalósítottad az álmod!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top